Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dianie v Slovane je ako balón nad USA, ktorý nedávno zostrelili. Nikto nevie, čo to bolo. Čo sa deje na Tehelnom poli?

Niečo viac ako týždeň pred zápasom desaťročia. V čase, keď má forma majstra gradovať. Všetko je však akosi naopak.

28.02.2023 06:00
Vladimír Weiss Ivan Kmotrík Foto: ,
Bývalý generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
debata (20)

Futbalový Slovan má problém. Herný, keďže remizoval v troch ligových kolách po sebe a prišiel o líderskú pozíciu, ale aj personálny. Z klubu presakujú informácie, že nie je v najlepšom stave.

„Pripomína mi balón nad Spojenými štátmi, ktorý nedávno zostrelili. Nikto nevie, čo to bolo. Či špionážne zariadenie, ufo alebo niečo iné. Na Tehelnom poli je všetko zahalené rúškom tajomstva, von sa dostávajú nejasné informácie, v ktorých sa len veľmi ťažko orientuje,“ glosuje situáciu v Slovane pred osemfinálovým zápasom v Európskej konferenčnej lige proti Bazileju jeho niekdajší tréner Vladimír Goffa.

Dianie v najslávnejšom slovenskom klube je zmätočné. V slovníku trénera Vladimíra Weissa sa opäť objavuje výraz „odchod“ a po pár mesiacoch sa dostáva do povedomia aj iná dôležitá postava zo zákulisia. Ivan Kmotrík ml., syn majiteľa Slovana a donedávna generálny manažér klubu. Podľa informácií RTVS vedenie mužstva už v nedeľu rokovalo o jeho návrate na bývalú pozíciu.

5 Kmotrik Weiss junior Čítajte viac Návrat Kmotríka do Slovana? Ak dostanem plné kompetencie, som pripravený, vraví majiteľov syn

„Absolvoval som stretnutie s predstavenstvom, aj za účasti trénera Weissa. Otec mi ponúkol možnosť návratu, mám predstavu o fungovaní. Ak dostanem plné kompetencie a 100-percentnú dôveru, som pripravený klubu pomôcť a priniesť nový pozitívny impulz,“ povedal v nedeľu v relácii Góly-body-sekundy.

Pripomíname, že z postu generálneho manažéra dobrovoľne odišiel v novembri. Po tom, ako klub museli opustiť jemu blízki ľudia – napríklad športový riaditeľ Richard Trutz.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml.