Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návrat Kmotríka do Slovana? Ak dostanem plné kompetencie, som pripravený, vraví majiteľov syn

Jedna kríza na jeseň, druhá hneď na začiatku jarnej časti. Slovan Bratislava ťahá v lige trojzápasovú sériu remíz, tak dlho bez výhry v domácej súťaži nebol rok a pol.

26.02.2023 21:59
5 Kmotrik Weiss junior Foto: ,
Ivan Kmotrík pri príchode Vladimíra Weissa mladšieho do Slovanaí.
debata (7)

Futbalisti úradujúceho majstra v sobotu stratili body v Zlatých Moravciach, s ViOn-om remizovali 1:1. V tabuľke ich o bod preskočila Dunajská Streda, ktorá zdolala Skalicu.

Ako hovorí klasik, radikálna situácia si niekedy vyžaduje radikálne riešenia. Jedným takým by mohol byť návrat Ivana Kmotríka mladšieho, ktorý predtým zastával v Slovane funkciu generálneho riaditeľa.

Weiss Slovan Čítajte viac Chudobnejší majster. Weiss nevylúčil ani odchod

"Absolvoval som stretnutie s predstavenstvom klubu, za účasti trénera Weissa. Otec mi ponúkol možnosť návratu, mám predstavu o fungovaní.

Ak dostanem plné kompetencie a 100% dôveru, som pripravený klubu pomôcť a priniesť nový pozitívny impulz," povedal Kmotrík junior pre RTVS.

Z klubu odišiel vlani v septembri. Zložil funkciu, keď jeho otec, majiteľ Slovana Ivan Kmotrík starší vyhodil z klubu jeho najbližších spolupracovníkov na čele so športovým riaditeľom Richardom Trutzom.

Do Slovana potom nastúpili bývalí reprezentanti Róbert Tomaschek a Róbert Vittek. Kmotrík mladší tiež potvrdil, že kontakty so Slovanom neprerušil úplne.

weiss slovan futbal Čítajte viac Weiss šípi problémy: Niečo sa deje, ale to si musíme upratať v kabíne

"Od septembra som do dennej práce tímu nezasahoval. Ku koncu roka som od otca dostal jednu úlohu, aby som pomáhal v zime pri predaji hráčov, podľa transfer listu od trénera Weissa.

V rámci príchodov som nebol aktívny. Nepoznám hráčov, čo prišli a ich zmluvy," dodal pre RTVS.

Najbližšie Slovan privíta trnavský Spartak, ktorý ho vlani obral na Tehelnom poli o Slovenský pohár. Dunajská hrá v Ružomberku.

Načítavajú sa športové výsledky...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #futbal #Ivan Kmotrík ml.