Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss šípi problémy: Niečo sa deje, ale to si musíme upratať v kabíne

Dva jarné zápasy, dve remízy. Majstrovský Slovan rýchlo prehajdákal náskok, ktorý mal po jesennej časti a dnes prišiel o prvé miesto v tabuľke.

25.02.2023 18:39
weiss slovan futbal Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss starší.
debata (1)

Bratislavčania stratili ďalšie body, keď na ihrisku Zlatých Moraviec uhrali len výsledok 1:1. Využil to rival z Dunajskej Stredy, ktorý zdolal Skalicu 2:1 a obhajcu trofeje preskočil o bod.

Trnava Trenčín Čítajte viac Zmena na vedúcej pozícii. Slovan zaváhal, Dunajská to dokonale využila

Za klubom z hlavného mesta je na treťom mieste Trnava. Spartak si poradil s Trenčínom 3:2, na Slovan stráca štyri body.

Slovan mal zápas s ViOn-om dobre rozohraný, keď viedol po peknom góle Vladimíra Weissa juniora z priameho kopu. Hostia strelili aj druhý gól, tentoraz však do vlastnej siete. Smoliarom momentu bol krátko po prestávke Richard Križan.

Favorit už ďalšie presné zásahy do záveru nepridal a jeho kouč Vladimír Weiss st. rozhodne nemohol byť spokojný.

„Pre nás to bol dôležitý zápas, ktorý sme nezvládli. V prvom polčase sme dali pekný gól, snažili sme sa o druhý, to sa nám však nepodarilo. Naopak, súper využil svoju šancu na vyrovnanie,“ hodnotil tréner Slovana.

moravce slovan Čítajte viac Zápas Zlaté Moravce - Slovan sme sledovali online

Weiss senior je skúsený stratég a znalec hráčskej kabíny. Vie odhadnúť, keď mužstvo nie je po tímovej stránke v ideálnej pohode.

"Niečo sa deje, ale to si musíme upratať v kabíne, to je moja robota. Po dnešku sme za Dunajskou Stredou, Trnava sa priblížila v boji o titul, bude to ešte zaujímavé.

Urobím všetko pre to, aby bol Slovan úspešný. Žiadny tréner nemôže získať titul, keď mužstvo nejde s ním. Dnes je remíza spravodlivá, ViOn sa na nás dobre pripravil," dodal Weiss.

S bodom bol spokojnejší jeho náprotivok Ivan Galád. Na lavičke ViOn-u zatiaľ odvádza veľmi dobrú prácu, z deviatich zápasov pod jeho taktovkou prehral Moravce len raz.

Sr Futbal EKL 5. kolo Skupina H BAX Čítajte viac Prijateľný žreb pre Slovan. Niektorí ľudia budú mať veľké oči, reagoval Weiss

"Keď sme prehrali na Slovane 1:4, bol som sklamaný, že sme nedodržali taktický plán. Dnes sme splnili veľa z toho, čo sme si pred zápasom povedali. Stratili sme dva body, ale vieme, proti komu sme hrali. Som tu deväť zápasov, prehrali sme iba raz na Slovane.

Bojovnosť sa nedá porovnávať, my sa snažíme hrať čo najlepšie v každom zápase. Na Slovan sa pozeráme v televízii v Európskej konferenčnej lige, takže rešpekt tam určite bol, prvých dvadsať minút sme si nedokázali prihrať," vravel Galád.

Slovan hostí v ďalšom kole doma Trnavu, Moravce cestujú do Michaloviec.

Načítavajú sa športové výsledky...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Vladimír Weiss