Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss: Nemôžeme dostať gól z Vajnorskej. Pokúsime sa získať Polievku

Útočník Banskej Bystrice Róbert Polievka sa vedeniu Slovana pripomenul tým najlepším spôsobom. Dvoma gólmi prispel k remíze svojho tímu na pôde Slovana Bratislava 2:2. "Súper to mal dobre zavreté. A mal Polievku, ktorý rozhodol zápas," uviedol po stretnutí tréner belasých Vladimír Weiss.

18.02.2023 20:30
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata (4)

Už sa mohlo zdať, že bratislavský Slovan ukončil svoju aktivitu na prestupovom trhu. No tréner Weiss po sobotňajšom zápase prezradil, že záujem o Polievku trvá.

„Má kvalitu a dokázal sa presadiť. Existujú na neho rôzne názory, môj je iný. Budeme rokovať a pokúsime sa ho získať, ešte máme dva dni. Záujem bol, pretrváva – je to na Bystrici, na ňom a na nás. Uvidíme v najbližších dňoch,“ skonštatoval Weiss.

Sr futbal FL 20. kolo Slovan Banská Bystrica BAX Čítajte viac Spájali ho so Slovanom. Polievka dvakrát udrel a obral majstra o body

Pri otváracom zásahu sa Polievka presadil po dlhom centri z blízkosti autovej čiary. Tréner domácich tento moment okomentoval svojsky: „My nemôžeme dostať gól z Vajnorskej, z 50-tisch metrov… Polievka ukázal kvalitu aj pri druhom góle, keď tam boli z našej strany pozičné chyby,“ uviedol tréner belasých s tým, že obrancu Vernona de Marca si útočník zasekol ako malého chlapca.

Banská Bystrica sa v závere základnej časti usiluje dostať do hornej polovice tabuľky. V prípade skalpu Slovana by sa jej to minimálne do nedele podarilo, no aj bod z Tehelného poľa má pre tím spod Urpína cenu.

Emiliano Martínez Čítajte viac Bizarný vlastenec, vylúčenie pomohlo Dúbravkovi. Prvý je opäť Arsenal

„Vedeli sme, že nás čaká asi najlepší tím na Slovensku. Snažili sa sa zhustiť priestor pred našou šestnástkou a v prvom polčase hroziť z brejkov. Využili sme dve šance, ale po prestávke nám odchádzali sily a súper vyrovnal. Rozhodla kvalita lavičky Slovana. Bolo vidieť, že keď domáci stupňovali tempo, tak sme nestíhali. S bodom sme však spokojní,“ povedal asistent trénera Dukly Mário Auxt.

Slávne futbalové kluby, ktoré zanikli Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
FC Astra Giurgiu (Rumunsko): 1921 - 2022...

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Fortuna liga