Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovanu zarobil milióny. Strelec Ramírez vraj dostal výpoveď

Jeho efektné nožničky a dva góly vo víťaznom play off dostali Slovan do skupiny Európskej konferenčnej ligy. Vďaka nim zarobil klub len za postup takmer tri milióny eur. Z donedávna ospevovaného útočníka z Venezuely Erica Ramíreza je teraz problémový muž.

19.01.2023 07:30
SR šport futbal EKL play off odvety Slovan... Foto: ,
Eric Ramírez (vpravo) strelil za Slovan na jeseň veľmi dôležité góly.
debata (6)

Podľa informácií Pravdy od zdroja, ktorý pozná prostredie klubu a neželal si byť menovaný, Slovan jednostranne odstúpil od zmluvy s Ramírezom. Dôvodom malo byť jeho nedostavenie sa na začiatok prípravy, ktorú slovenský futbalový majster odštartoval 4. januára.

„No v súvislosti s Ramírezom malo dôjsť k jeho dohode s realizačným tímom, že sa môže k tímu do zimnej prípravy pripojiť neskôr. Celá situácia je nešťastná a neprehľadná,“ uviedol zdroj.

Milan Škriniar Čítajte viac Viac peňazí? Je chyba byť chamtivý. Talianska legenda hovorí o Škriniarovi

K výpovedi malo prísť koncom minulého týždňa. V čase, keď Ramírez sedel v lietadle na ceste z Venezuely do Európy po dovolenke. V prípade, že sa správy o výpovedi pre Ramíreza potvrdia, išlo by o veľkú stratu pre mužstvo trénera Vladimíra Weissa.

V súčasnosti totiž osemfinalista Európskej konferenčnej ligy nemá v kádri útočníka, ktorý by dokázal Venezuelčana plnohodnotne nahradiť.

Situácia okolo Ramíreza pripomína udalosti spred dvoch rokov, keď sa zo Slovana vytratil šikovný stredopoliar Moha. No kým tento Maročan sa nechcel do klubu vrátiť, v prípade Ramíreza to vyzerá skôr naopak.

Zásah otca či viera. Topfutbalisti bez tetovaní Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Gareth Bale
Walesan nedávno ukončil úspešnú...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Eric Ramírez