Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss príde o elitného obrancu. Abena mieri do Ferencvárosu

Podľa portálu Futbalové zákulisie je už obranca Slovana Bratislava Myenty Abena dohodnutý na odchode do Ferencvárosu. Oba kluby majú ešte rokovať o definitívnej podobe jeho presunu.

08.01.2023 22:00
Ohlas, Slovan Foto:
Myenty Abena patrí medzi najspoľahlivejších obrancov Slovana.
debata (3)

Začiatkom januára sa k príchodu Surinamčana vyjadril aj tréner maďarského majstra Stanislav Čerčesov. Pre ruské médiá mal povedať, že Abena a aj Owusu Kwabena sa pripoja k tímu Ferencvárosu.

Obranca bratislavského Slovana zaujal vedenie maďarského tímu v dvojzápase predkola Ligy majstrov v priebehu leta. Podľa informácii scakfoci.hu je odchod Abenu na spadnutie.

Rui Costa Čítajte viac Škandál u víťaza Ligy majstrov. Klub vyšetrujú pre ovplyvňovanie zápasov

28-ročného hráča sa Ferencváros pokúšal získať z tímu trénera Vladimíra Weissa neúspešne už v lete a v novembri sa mal opäť zaujímať o jeho príchod do Budapešti. Abenovi skončí zmluva na Tehelnom poli už o pol roka.

Práve kvôli tomu môže Ferencváros vyjednávať z oveľa lepšej pozície ako pred pol rokom. Ak ho Slovan nepredá v januári, v lete opustí klub zadarmo. Poslednou možnosťou je, že so slovenským majstrom predĺži zmluvu.

Najlepší obrancovia vo svetovom futbale Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
25. Andreas Christensen - FC Barcelona
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Ferencváros Budapešť #Myenty Abena