Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ružomberok prišiel o lídra. Slovenský reprezentant ide za hranice

V tíme úradujúceho futbalového vicemajstra MFK Ružomberok skončil kanonier Martin Regáli. Ofenzívny stredopoliar, ktorý za "Ružu" odohral 97 zápasov v najvyššej slovenskej súťaži a v nich nastrieľal 30 gólov, sa upísal belgickému prvoligistovi KV Kortrijk.

03.01.2023 15:01
SR futbal FL 1. kolo Skalica Ružomberok TTX Foto: ,
Martin Regáli.
debata

Tento transfer bol zrealizovaný po dohode oboch klubov. „Tri a pol roka som strávil v ružomberskom klube. Už som sa tam viac menej usídlil. Nie je jednoduché takéto pôsobisko opustiť, ale beriem to ako posun vpred,“ uviedol 29-ročný Regáli.

Ten sa Liptov prišiel v lete 2019 z Michaloviec a práve počas pôsobenia v Ružomberku si vybojoval aj miesto v slovenskej reprezentácii.

„Odmala som túžil raz hrať v cudzine a teraz sa môj sen aj naplnil. Plne som si vedomý, že belgická liga je vážna súťaž a že ma nečaká nič ľahké,“ povedal hráč, ktorý najcennejší dres obliekol v štyroch zápasoch. Regáli s KV Kotrijk podpísal jeden a polročný kontrakt s dvojročnou opciou.

Príchod Ronalda do Rijádu a do klubu Al Nassr Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo dorazil na súkromné letisko v...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MFK Ružomberok #Fortuna liga #Martin Regáli