Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po dvoch prehrách zabrala. Podbrezová ovládla stredoslovenské derby

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica prehrali v 17. kole Fortuna ligy v regionálnom derby s FK Železiarne Podbrezová 0:2.

04.11.2022 19:27
SR Futbal FL 3. kolo Trnava Podbrezová TTX Foto: ,
O jeden gól do bránky Banskej Bystrice sa postaral útočník Podbrezovej Moses Cobnan (vľavo).
debata

Pod Urpínom sa síce hralo za vytrvalého dažďa, no na dobre pripravenom ihrisku. V prvom polčase sa striedali šance na oboch stranách, ale do vedenia napokon išli hostia v 42. minúte po premenenej penalte Godálom, ktorý mieril do stredu bránky.

Predchádzal tomu faul Willwébera na Cobnana. Po zmene strán sa po druhej žltej karte porúčal z ihriska Godál a Dukla hrala v početnej výhode. Tu pretavila do gólu Faškom, avšak VAR ho neuznal pre tesný ofsajd Rymarenka.

Podbrezová potom hrala umne a počkala si na svoju príležitosť. Po spätnej prihrávke Pavúk sa z vnútra šestnástky Kuzma síce nepresadil, ale vyrazenú loptu upratal v päťke Cobnan do siete a zariadil tak konečný rezultát 0:2.

17. kolo FL:
MFK Dukla Banská Bystrica – FK Železiarne Podbrezová 0:2 (0:1)
Góly: 42. Godál (z 11m), 69. Cobnan. Rozhodovali: Očenáš – Hancko, Ferenc. ŽK: Richtárech, Willwéber, Faškom Slávik, B. Ľupták – Godál, Cobnan, Grešák. ČK: 48. Godál po 2 ŽK
Zostavy a striedania:
Banská Bystrica: Hruška – Migaľa (83. Hanes), Uhrinčať, Willwéber – Slávik (75. Depetris), Richtárech (55. Franko), B. Ľupták (83. Gašparovič), Záhumenský – Rymarenko, Faško, Polievka
Podbrezová: Ludha – M. Bartoš, Godál, Grešák – Bakaľa – Kováčik (61. Kuzma), Paraj, M. Oravec, Ďatko (78. Kukoľ) – Cobnan (78. Grendel), Pavúk (90. Šikula)

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dukla Banská Bystrica #FK Železiarne Podbrezová