Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss: Konečne sa Ramirez chytil. Naše oči smerujú do Vilniusu

Slovan Bratislava potvrdil víťazstvom 1:0 nad Liptovským Mikulášom pozíciu lídra Fortuna Ligy. Tréner belasých Vladimír Weiss st. bol po zápase spokojný.

30.10.2022 19:20
Vladimír Weiss starí. Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss počas zápasu s Liptovským Mikulášom.
debata

Lodivod obhajcu majstrovského titulu skonštatoval, že pre Slovan je najdôležitejšie víťazstvo a fakt, že hráči zostali zdraví.

„Rotovali sme zostavu, kde bolo 10 zmien, v bráne dostal šancu mladý Hrdina. Súpera sme nepustili do nejakej vyloženej príležitosti, to sme si viac-menej kontrolovali,“ uviedol Weiss.

SR futbal FL 16. kolo Slovan Liptovský Mikuláš BAX Čítajte viac Rozhodol s Pjunikom a teraz aj v lige. Hrdinom Slovana Ramirez

Priznal, že na súhre mužstva bola badateľná početnosť zmien v zostave. Tie musel Weiss urobiť pre veľkú vyťaženosť futbalistov počas celej jesennej časti.

„Snaha bola, no chýbala nám kvalita v útočnej fáze a v riešení situácií. Mali sme tam dve gólové šance, zápas by sa možno vyvíjal inak, pre nás pokojnejšie,“ skonštatoval.

Antonio Rüdiger. Čítajte viac Aj Real Madrid má svoje limity. FC Girona zariadil senzáciu v La Lige

O troch bodoch pre Slovan rozhodol v 48. minúte Eric Ramirez, ktorý sa tak strelecky presadil v druhom stretnutí za sebou. Vo štvrtok rozhodol tiež hlavou o víťazstve 2:1 nad FC Pjunik.

„Teším sa z gólu Ramireza, ktorý sa aj v lige konečne chytil a dnes rozhodol. Pripravujeme sa na náš zápas sezóny vo štvrtok. Všetky naše oči smerujú do Vilniusu. Držte nám vo štvrtok palce,“ dodal Weiss, ktorý za najlepšieho hráča zápasu proti Liptákom označil Alena Mustafiča.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st.