Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hanebná ligová prehra Slovana mala aj pozitíva. Prišli z nečakanej strany

Tréner Vladimír Weiss po zahanbujúcej prehre 0:4 v Trenčíne hromžil, hráčov chcel preradiť do B-mužstva a vyvodzovať dôsledky. Priaznivci belasých ale vnímali vystúpenie svojho klubu inak.

10.10.2022 15:18
skslovanbratislava 1665347159 1 Foto:
Fanúšikovia ŠK Slovan na zápase v Trenčíne.
debata (1)

Za bežných okolností by za predvedený výkon futbalistov Slovana vypískali, hráčov by častovali nadávkami a mnohých by to možno aj odradilo od návštevy ďalšieho zápasu.

No slovenský majster rozhodne neprežíva bežné dni. Vo štvrtok senzačne vyhral v Európskej konferenčnej lige v Bazileji a vrátil sa do hry o postup zo skupiny. Navyše favorita skupiny privíta už vo štvrtok na Tehelnom poli.

A tak sa aj napriek desivej prehre 0:4 rozhodli priaznivci svojich hráčov v Trenčíne podporovať mohutným povzbudzovaním počas celého zápasu aj za nepriaznivého sta­vu.

„Do Trenčína sme vycestovali v počte okolo 100 kusov a prezentujeme sa neúnavným supportom aj za stavu, ktorý by sme sa za iných okolností nebáli označiť ako hanebný,“ napísal facebookový profil Ultras Slovan.

Najvyťaženejší slovanisti v pohárovej Európe Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Vladimír Weiss ml. - 337 minút

„Všetci vieme, že aktuálna priorita je Európska jeseň a tak hráčov povzbudzujeme aj po konečnom hvizde a "hecujeme“ ich na odvetu s Bazilejom."

Takýto nečakaný prístup ocenil aj samotný Slovan Bratislava. „Napriek prehre hráčom zatlieskali a dodali im nesmierne cennú energiu pred ďalšími dôležitými zápasmi. Ďakujeme vám slovanisti a slovanistky,“ uviedol klub na sociálnych sieťach.

Slovan privíta FC Bazilej vo štvrtok od 18.45 h na Tehelnom poli a podľa posledných informácii sa predalo už vyše 15-tisíc vstupeniek.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #AS Trenčín #Fortuna liga #ultras slovan