Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnava vyhrala v Trenčíne a stíha vedúci Slovan

Futbalisti FC Spartak Trnava zvíťazili na ihrisku AS Trenčín 2:0 v nedeľňajšom zápase 10. kola Fortuna ligy.

11.09.2022 19:37
SR Trenčín futbal FL 10. kolo Trnava Trenčín Foto: ,
Sebastián Kóša (FC Spartak Trnava) a Kingsley Madu (AS Trenčín) v súboji o loptu.
debata

S 18 bodmi sa posunuli na druhé miesto pred Podbrezovú, ktorá má však o jeden odohratý zápas menej.

Fortuna liga – 10. kolo

AS Trenčín – FC Spartak Trnava 0:2 (0:1)
Góly: 27. Ristovski, 52. Kóša. ŽK: Stojsavljevič, Bajnovič – Savvidis. Rozhodovali: Glova – Hancko, Jekkel
Trenčín: Kukučka – Mičuda, Pires, Stojsavljevič, Madu (82. Sulaeman) – Ibrahim (78. Letenay), Lavrinčík, Bainovič (78. Hollý) – Demitra (46. Kmeť), Kupusovič (56. Gajdoš), Soares
Trnava: Takáč – Koštrna, Štetina, Kóša, Mikovič – Paur (89. Štefánik), Savvidis, Procházka – Daniel (74. Taiwo), Ristovski (74. Boateng), Ivan (80. Bolaji)

FUTBAL-EKL: Slovensko - Kalmár Čítajte viac DAC prišiel o výhru v poslednej minúte. Derby pre Bystricu

Hlasy

Marián Zimen, tréner Trenčína: "Dnes som cítil od mužstva, že je pripravené a namotivované na tento zápas. V prvom polčase sme neustáli jedno autové vhadzovanie, kde nám chýbala organizácia a inkasovali sme prvý gól. V druhom polčase sme neustáli jednu štandardnú situáciu, inkasovali sme druhý gól. Viac ma mrzí, že sme si v takomto zápase nevytvorili viac gólových príležitostí vo finálnej fáze.

Mohli sme zápas zdramatizovať kontaktným gólom a v závere s tým niečo urobiť. Je pre nás výzva ďalej pracovať, aby toto mužstvo, ktoré mám k dispozícii, ukázalo skutočný potenciál, ktorý má v sebe. V takýchto zápasoch rozhodujú detaily, dnes sme to nezvládli, a preto súperovi gratulujem k víťazstvu."

Michal Gašparík, tréner Trnavy: "Dnes sme mali cieľ získať tri body a dostať sa na druhé miesto. Chceli sme ísť do derby z druhého miesta, aby sme na štadión prilákali čo najviac ľudí. Zápas vyzeral presne tak, ako sme ho modelovali. Chceli sme uhrať nulu vzadu, mať dobrú defenzívu a na to musíte veľa pracovať bez lopty a byť aktívni, aby ste nepúšťali Trenčín do šancí.

Prial som si, aby sme boli efektívni, a to sa dnes stalo. Vedeli sme, že tých šancí nebude ako predtým, ale potrebujeme ich premeniť. Dali sme hneď prvú, druhú a potom sa hrá lepšie. Škoda na konci tých brejkových situácií, ktoré sme nedoriešili, ale sme spokojní aj s výkonom aj s výsledkom."


Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #Trenčín #futbal #Trnava #Fortuna liga