Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

DAC rýchlo udrel, šláger napokon nemal víťaza. Trnavu vykúpil Grék

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava remizovali v stredajšom šlágri 8. kola Fortuna ligy doma s FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:1.

31.08.2022 20:07 , aktualizované: 22:51
Slovan Bratislava, DAC Dunajská Streda Foto: ,
Brankár Dunajskej Stredy Samuel Petráš zasahuje v zápase proti Slovanu.
debata (3)

Hostia mali výborný vstup do zápasu a už v 3. minúte viedli, keď sa presadil Nikola Krstovič.

Slovan sa dlho nevedel dostať do nebezpečných situácií, no v druhom polčase súpera zatlačil a v 72. minúte sa mu podarilo vyrovnať z penalty, ktorú premenil Eric Ramírez.

ŠK Slovan vs DAC Dunajská Streda. Čítajte viac Zápas Slovan - DAC sme sledovali ONLINE

Pre „belasých“ to bola druhá strata bodov v sezóne a na čele tabuľky majú štvorbodový náskok pred druhou Trnavou. Dunajská Streda je s 12 bodmi štvrtá.

ŠK Slovan Bratislava – FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:1 (0:1)
Góly: 72. Ramírez (z 11m) – 3. Krstovič. Rozhodovali: Ziemba – Hancko, Bednár, ŽK: Ramírez, Kankava, Abena – Andzouana, Káčer, Kalmár.
ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Medveděv (82. Hrnčár), Abena, Kašia, Pauschek (46. Medved) – Kankava, Čakvetadze (88. Šaponjič), Mustafič (46. Kucka) – Zmrhal, Ramírez, Barseghjan (82. Čavrič)
DAC 1904 Dunajská Streda: Petráš – Pinto, Brunetti, Muhamedbegovič – Blackman, Fazlagič, Veselovský (77. Kalmár), Káčer, Ramadán (70. Szánthó) – Krstovič (90+1. Dimun), Andzouana

Trnava zdolala Liptovský Mikuláš

Futbalisti FC Spartak Trnava zvíťazili nad MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0.

Jediný gól strelil v 82. minúte Kyriakos Savvidis. Spartak si štvrtým víťazstvom v sezóne upevnil priebežnú 2. priečku za Slovanom Bratislava.

Liptovský Mikuláš naďalej čaká na prvé víťazstvo v sezóne a na poslednom 12. mieste tabuľky má iba tri body za remízy.

FC Spartak Trnava – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (0:0)
Gól: 82. Savvidis. Rozhodovali: Gemzický – Kmec, Zemko, ŽK: Štetina, Savvidis.
Trnava: Takáč – Koštrna, Štetina, Kóša (88. Čurma), Mikovič – Štefánik (46. Paur), Savvidis, Bukata – Daniel (90. Tumma), Ristovski, Bamidele (73. Boateng)
Liptovský Mikuláš: Gröger – Totka, Bielák, Bedecs, Župa (76. Kotora)- Václavík, Káčerík (85. Diviš), Filinský – Laura (66. Nečas), Ďungel (66. Voško), Jendrišek

Michal Gašparík, tréner Spartaka Trnava: "Od začiatku sme chceli hrať rýchlo, kombinačne, namiesto toho sme nehrali rýchlo, ale hekticky, bolo tam veľa nevynútených strát, čo nás brzdilo.

Prvý polčas bol nevýrazný, ale cez prestávku som chalanov upokojoval, že musia byť v pohode, pretože druhý polčas bude iný a aj bol.

Hrali sme kvalitnejšie, začali sme si vytvárať tlak, gólové situácie, škoda, že tam niečo nepadlo skôr. Chvalabohu sme si potom pomohli štandardkou. Za výkon v druhom polčase sme si zaslúžili o gól vyhrať."

MFK Skalica Čítajte aj DAC doma nečakane padol. Trnava ratovala bod v závere + výsledky 2. ligy

Jozef Kostelník, tréner Liptovského Mikuláša: "Po poslednom zápase s Podbrezovou sme sa sústredili viac na obrannú činnosť. Vedeli sme, že Trnava je na domácom ihrisku silná v kombinácii.

V prvom polčase sme dobre bránili a vyrážali do brejkov, kde nám ale chýbala väčšia kvalita prevedenia, či už v zakončení alebo vykombinovaní protivníka.

Ak chceme byť úspešní proti tak kvalitnému tímu ako je Trnava, nemôžeme hrať na 0:0, musíme niečo premeniť. V druhom polčase nás domáci dostali pod väčší tlak, dobre sme odolávali, na protiútoky nám už nezostali sily, aj keď sme tam niekoľko náznakov mali, ktoré bolo treba tiež lepšie riešiť.

Mrzí ma, že sme prehrali pre mňa lacným gólom. Keby si to domáci vykombinovali, prešli cez nás, v poriadku… Len takýmto gólom sme prehrali už tretí zápas vonku – v Dunajskej Strede, Trenčíne a teraz znova. Škoda, chlapci si to oddreli, no ideme domov naprázdno."

Spartak Trnava, MFK Liptovský Mikuláš Čítajte viac Zápas Trnava - Liptovský Mikuláš sme sledovali ONLINE

Michalovce remizovali s Ružomberkom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce a MFK Ružomberok remizovali 1:1. Do vedenia išli v 62. minúte domáci, keď sa presadil Matúš Marcin. Už o tri minúty však vyrovnal Martin Regáli.

Michalovčania majú po 8. kole osem bodov a priebežne sú na 10. mieste. Ružomberok má po piatej remíze v sezóne 11 bodov a je na 6. priečke.

MFK Zemplín Michalovce – MFK Ružomberok 1:1 (0:0)
Góly: 62. Marcin – 65. Regáli
Rozhodovali: Ochotnický – Vitko, Čajka, ŽK: Slebodník Luterán, Kelemen, Chrien
Michalovce: Száraz – Kotula, Jeřábek, Ranko, Mendez – Begala (51. Kanu), Nije, Peňa (70. Slebodník) – Žofčák (46. Jánošík), Da Silva, Marcin (78. Petřík)
Ružomberok: Frühwald – Fabiš, Mojžiš, Maslo, Madleňák – Tučný (73. Chrien), Halabrín, Gerec – Lichý – Kelemen, Regáli


Standings provided by SofaScore LiveScore
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #DAC Dunajská Streda #MFK Tatran Liptovský Mikuláš