Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kritický Weiss: Hráči sa pozerali ako diváci. Sú mysľou inde, majú ponuky

Zápas roka. Tak o odvete play off Európskej konferenčnej ligy s Mostarom hovoria vo futbalovom Slovane. Slovenský majster prehral minulý týždeň v Bosne a Hercegovine po zlom výkone 0:1 a ak si chce zahrať v Európe aj na jeseň, musí vo štvrtok zvíťaziť.

22.08.2022 08:49
Vladimír Weiss Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss.
debata (6)

Slovanisti tak potrebujú byť pred ďalším z veľkých duelov v pohode. Do nej im mal pomôcť aj ligový súboj so Žilinou.

Belasí ho zvládli výsledkovo (3:1), no nie herne, na čo upozornil po záverečnom hvizde aj domáci tréner Vladimír Weiss st.

Šéf lavičky Slovana ocenil vstup svojich zverencov do stretnutia, už po štyroch minútach totiž viedli po góloch Čavriča 2:0.

SR Futbal FL 4. kolo Slovan Bratislava Skalica BAX Čítajte viac Weissovi nechýba sebavedomie. Sme dobrí ako Ferencváros či Olympiakos

Potom však prevzali iniciatívu žilinskí mladíci.

„Hráči Žiliny vedia hrať futbal, s tým sme ale počítali. Za stavu 2:0 sme vypli, hostia prevzali taktovku. Cez prestávku sme si povedali, že musíme zvýšiť aktivitu, čo sa nám z časti podarilo, no dostali sme rýchly gól,“ vravel na tlačovke Weiss st.

Niekdajší reprezentačný kouč síce bral v nahustenom programe tri body, no – tak, ako sa už stalo zvykom – opäť nešetril kritikou do vlastných radov.

„Toto mužstvo nie vždy dobre reaguje na inkasovaný gól. Nie každý môže hrať v Slovane, pod tlakom. Žilinčan to síce dobre trafil, ale moji hráči sa na odrazenú loptu pozerali ako fanúšikovia a sledovali, ako ľahko inkasujeme. Potom sme tŕpli, lebo Žilina mala ďalšie šance,“ hodnotil Weiss.

BaH Futbal EKL Play Off Zápas Prvý Čítajte viac Veľká bieda v Mostare, oslabený Slovan padol. Weiss: Pôsobili sme unavene

Ten upozornil na viaceré nedostatočné výkony.

„Som spokojný s určitými fázami hry, no nespokojný s niektorými individuálnymi výkonmi. Podaktorí hráči sú mysľou inde, majú totiž ponuky z iných klubov. To však nebudem rozoberať, povieme si to v šatni. Z tohto pohľadu sa musíme dať do štvrtka do poriadku,“ upozornil Weiss na blížiaci sa súboj s Mostarom.

V ňom sa Slovan potrebuje predviesť v diametrálne inom svetle ako v Bosne.

„Musíme podať oduševnený výkon, verím, že prídu ľudia a odvďačíme sa im postupom a budeme mať úsmev na tvári,“ zakončil Weiss.

Roztržky futbalových trénerov Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Thomas Tuchel - Antonio Conte (2022): Najnovší...

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #mšk žilina #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st.