Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Weiss po prehratom polčase: Bola to hanba, infarkt tu nemienim dostať

Čo na srdci, to na jazyku. Tréner Slovana Vladimír Weiss je známy svojou priamočiarosťou a tou sa prezentoval aj na pozápasovej tlačovej konferencii po stretnutí s Michalovcami (4:2).

30.07.2022 22:58
647644528 Foto:
Vladimír Weiss otvorene porozprával o problémoch v Slovane.
debata (8)

V ňom po bezduchom výkone prehrali belasí prvý polčas 0:2, čo nahnevalo fanúšikov a pochopiteľne aj trénera Weissa. „Prvý polčas bola futbalová hanba, úplná tragédia. Druhý to bolo iné mužstvo, ktoré ukázalo, že keď chce, má charakter a vie bojovať,“ skonštatoval tréner Slovana.

Priznal, že v klube budú musieť na základe výkonov niektorých futbalistov vyvodiť závery. „Toto je klub, nie reštaurácia, alebo kaviareň, kde si prídu na kávičku, zoberú plat a odídu domov. Ja tu infarkt nemienim dostať,“ pokračoval Weiss.

SR Bratislava Futbal FL 3. kolo Michalovce Slovan BAX Čítajte viac Slovan odvrátil blamáž. Cez polčas zasiahol Weiss a začali sa diať veci

Nezabudol poďakovať vedeniu Michaloviec, jeho trénerovi aj Únii ligových klubov za možnosť odohrať duel namiesto východu krajiny v Bratislave.

Mnohí si mysleli, že v kabíne Slovana muselo byť počas prestávky poriadne hlučno. No nebolo. „Vôbec som nekričal. Nakreslil som rozostavenie, s akým nastúpime so štyrmi zmenami v zostave. Povedal som dve vety, ktoré si nechám pre seba a odišiel som.“

Vladimír Weiss st. Čítajte viac Emócia mi zatemnila mozog. Prehru beriem na seba, vyvodím dôsledky

Naznačil, že počas turbulentného letného obdobia mohli nastať nezhody aj ohľadom zloženia kádra. „V lete tu bolo veľa problémov. Odišiel som, vrátil som sa. Niektorí hráči, ktorí tu už nemali byť, podpísali zmluvy. Niektorí sú tu pridlho na to, čo odvádzajú pre tento klub,“ skonštatoval Weiss.

Podľa neho je medzi Michalovcami a hráčmi Slovana z druhej jedenástky priepastný platový rozdiel. „S takým prístupom u mňa hrať nebudú. To sa netýka len tých štyroch, ktorí odišli z ihriska,“ dodal Weiss. Pre doplnenie, do 2. polčasu už nenastúpilo kvarteto Voet, Holman, Čavrič a Medved.

Futbalové legendy a ich prezývky Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Roberto Baggio - Božský chvostík
Počas väčšej...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Fortuna liga #Zemplín Michalovce