Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kocúrkovo vo futbale. Weiss ostáva, reprezentácia tak má problém

V stredu ŠK Slovan informoval, že sa s trénerom Vladimírom Weissom starším nedohodol na predĺžení spolupráce. V piatok večer sa situácia zmenila.

11.06.2022 06:47
Vladimír Weiss Ivan Kmotrík Foto: ,
Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a už tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
debata (22)

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava na svojom webe oznámil, že Weiss starší predĺžil spoluprácu s klubom o ďalšiu sezónu.

„Niektoré situácie napíše naozaj len sám život a táto je jedna z nich. Napriek tomu, že sme sa s Vladimírom Weissom st. pôvodne dohodli na ukončení spolupráce, boli sme naďalej v kontakte. Ani jednému z nás jednoducho nedalo nedokončiť to, čo sme spoločne v Slovane začali," uviedol pre skslovan.com viceprezident Slovana Ivan Kmotrík mladší.

Peter Pekarík Azerbajdžan Čítajte viac V Azerbajdžane to bolo ďalšie veľké trápenie. Ešteže je tu Weiss

Potvrdil že s Weissom sa vedenie v uplynulých dňoch viackrát stretlo a spoločne rozoberali situáciu v klube. „Cítili sme, že nechceme, aby to takto skončilo. Obom nám záleží na osude klubu. Preto som sa nebál urobiť tento krok, pričom si plne uvedomujem, že bude vzhľadom na predošlú informáciu o trénerovom konci považovaný za minimálne neobvyklý,“ vysvetlil Kmotrík.

Neobvyklý je aj v súvislosti s nečakaným uvoľnením postu reprezentačného trénera, na ktorom v utorok skončil Štefan Tarkovič. Weiss bol favoritom na trénera národného tímu a spomínal sa aj jeho odchod do DAC Dunajská Streda.

Taliansko SR šport futbal liga 4. kolo Škriniar Čítajte viac Škriniar dnes dostal vážnu ponuku. Od obeda o nej píšu všetky talianske weby

„Som však presvedčený, že je pre Slovan správny. S Vladimírom Weissom st. sme nakoniec našli spoločnú predstavu ako pokračovať ďalej a dohodli sme sa na novom ročnom kontrakte,“ priznal Kmotrík.

Doplnil, že s trénerom našli spoločnú reč v súvislosti so stratégiou a obmieňaním kádra pre nasledujúcu sezónu. „Naše stretnutia boli emotívne, avšak v tom dobrom slova zmysle. Po stretnutiach sme si uvedomili, že sme pre seba navzájom tie najlepšie voľby,“ dodal viceprezident Slovana.

Weiss by sa mal presunúť za mužstvom, ktoré v piatok odcestovalo na 10-dňové sústredenia do Rakúska.

Najdrahší adepti na lukratívny letný prestup Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Romelu Lukaku, Belgicko - Chelsea FC...

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st.