Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Natáčali v Istanbule aj Liverpoole. Vzniká nový dokument o Škrtelovi

Na snímke o Martinovi Škrtelovi pracuje podľa informácii Pravdy známy český režisér a scenárista Petr Větrovský.

09.05.2022 15:45
Martin Škrtel. Foto: ,
Martin Škrtel.
debata

Větrovský v nedávnej minulosti pracoval aj na filmoch o bývalom českom futbalovom kanonierovi Janovi Kollerovi či slovenskom bojovníkovi MMA Atillovi Véghovi. Jeho snímky sú k dispozícii na streamovacej platforme Netflix.

Nebude to po prvýkrát, čo sa Škrtel objaví na striebornom plátne. Bývalý kapitán národného tímu sa síce nevedome ale predsa mihol v americkom trháku Iron Man a zahral si aj v úspešnom dokumente Finále z roku 2016.

SR Hokej TEL finále extraliga play off  3. Nitra Slovan NRX Čítajte viac V Nitre fandili aj Škrtel a Weiss, ktorý si musel vyzliecť dres. Buly vhodila Vlhová

Spoločnosť zastrešujúca tento projekt sa k jeho tvorbe nechcela momentálne vyjadrovať s tým, že všetko odprezentuje na tlačovej konferencii.

„Viem s ním chodí posledné zápasy televízny štáb. Klub dal na to súhlas, ale ide o jeho súkromnú vec,“ uviedol pre Pravdu Patrik Velšic, PR a event manažér Spartaka Trnava.

Slovan bojoval vo finále pohára proti Trnave Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Choreo fanúšikov Slovana pred finále proti Trnave.

Podľa našich zistení bude dokument mapovať celú úspešnú Škrtelovu kariéru a chýbať nebudú ani unikátne zábery z jeho bývalých pôsobísk z Liverpoolu či Istanbulu.

Dokument spomenul po úspešnom finále Slovenského pohára aj tréner Trnavy Michal Gašparík. „Myslím si, že film, ktorý sa o ňom točí, bude mať výborný happyend – zisk pohára. Všetci si to radi pozrieme,“ uviedol Gašparík.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #dokument