Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan sme okradli, aj ak sme za Greena dostali len cent, rypli si na ostrovoch

Prvýkrát si pozrel Tehelné pole a zapózoval v novom drese. V piatok, deň po oznámení príchodu Andreho Greena, priniesol Slovan dojmy anglickej posily.

21.08.2021 11:09
debata (10)

Krídelník prišiel zo Sheffieldu Wednesday, zmluva znie na dva roky s dvojročnou opciou.

"Som veľmi šťastný, že som sa stal hráčom Slovana Bratislava. Prvá návšteva štadióna na Tehelnom poli mi vyrazila dych. Je vidno, že štadión je úplne nový, a na najvyššej úrovni.

Skutočne sa už neviem dočkať, keď na ňom budem prvýkrát hrať," uviedol odchovanec Aston Villy pre oficiálnu stránku nového zamestnávateľa.

"Teším sa aj na fanúšikov a zvlášť na európske či derby zápasy, atmosféra je tu predsa len trochu iná než v Anglicku.

Verím, že naši fanúšikovia v čo najväčšom počte prídu aj na odvetu s Olympiakosom," dodal Green, ktorý bude nosiť číslo 19.

Dvadsaťtriročný hráč reprezentoval Anglicko v mládežníckych kategóriách. V mladom veku si zahral aj v Premier League. Zažije prvý angažmán mimo Britských ostrovov.

„Premier League je nesmierne ťažká a náročná súťaž. Chcem sem priniesť niečo z anglického futbalu a taktiež očakávam, že slovenský futbal ukáže niečo nové mne.

Teším sa na túto skúsenosť. Verím, že do slovenskej ligy prinesiem niečo odlišné,“ pokračoval.

„Andre si zahrá v európskych pohároch skôr ako my,“ reagoval jeden z priaznivcov jeho materskej Aston Villy na twitteri. Slovan má istotu, že si na jeseň zahrá minimálne skupinu Konferenčnej ligy.

Nádeje belasých na Európsku ligu sa po prehre s Olympiakosom 0:3 výrazne znížili.

Zápas Olympiakos - Slovan v obrazoch Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Jaba Kankava zo Slovana a Pierre Kunde Malong z...

Na spomínanej sociálnej sieti sa objavili reakcie upozorňujúce na to, že Green nestrelil gól už rok a pol.

"Netuším, ako sme sa ho vôbec dokázali zbaviť. Ak by sme za neho dostali len cent, aj tak sme ich okradli. Je neskutočne na h…

Má síce talent, ale veľmi mu chýba správny postoj a odhodlanie," uviedol jeden z fanúšikov Sheffieldu, jeho slová priniesla aj faceboková stránka Futbal Navždy.

Slovan, Besiktas, deti Čítajte viac Slovan hlási veľkú posilu. Krídelníka, ktorý hral aj v Premier League

„Keď sme ho získali, myslel som si, že je to solídny hráč. Mýlil som sa. Niekedy akoby nevedel, čo robiť s loptou,“ napísal ďalší priaznivec treťoligového Sheffieldu Danny.

10 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Andre Green