Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potvrdené! Škrtel sa po dlhých rokoch vracia na Slovensko

Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel podpíše v nedeľu zmluvu so Spartakom Trnava.

13.08.2021 20:23
škrtel Foto:
Martin Škrtel v drese Basaksehiru.
debata (7)

Tridsaťšesťročný stopér v uplynulých dvoch sezónach pôsobil v Basaksehire Istanbul, v závere minulého roka sa ale vážne zranil a pôsobenie v Turecku predčasne ukončil.

Trnava v nedeľu na Štadióne Antona Malatinského bude v 4. kole Fortuna ligy hostiť Zlaté Moravce. Ako informoval Spartak na oficiálnom webe, celý akt podpisu zmluvy a nasledujúcu tlačovú konferenciu bude vysielať na oficiálnom klubovom youtube kanáli.

O 17.00 hodiny príde štvornásobný najlepší futbalista SR už v spartakovskom drese pozdraviť fanúšikov priamo na ihrisko.

Bývalý hráč Zenitu Petrohrad či FC Liverpool zamieril do Basaksehiru Istanbul po krátkej anabáze v Atalante Bergamo. Už vtedy sa špekulovalo o jeho návrate na Slovensko.

Škrtel si naposledy obliekal dres slovenského klubu pred 17 rokmi, keď prestúpil z Trenčína do Zenitu. Neskôr hral aj za „The Reds“ či Fenerbahce Istanbul.

Za národný tím absolvoval 104 zápasov, strelil štyri góly a predstavil sa na MS 2010 i EURO 2016. V decembri 2020 si v súboji Süper Lig proti Kasimpase roztrhol achilovku ľavej nohy a následne podstúpil dlhšiu rekonvalescenciu.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Martin Škrtel