Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Taliansky prvoligista vyfúkol Slovanu posilu. Vezme mu aj supertalent?

Taliansky prvoligista Spezia Calcio v pondelok večer oznámil dokončenie hráčskej výmeny so súperom zo Serie A z Empoli. Jej súčasťou sa stal aj niekdajší slovenský reprezentant Samuel Mráz.

10.08.2021 07:39
Dávid Strelec Foto: ,
Dávid Strelec skóruje do siete Michaloviec.
debata (4)

V ostatných týždňoch sa špekulovalo, že odchovanec Senice posilní bratislavský Slovan.

Dvadsaťštyriročný útočník však napokon zamieril z Empoli do Spezie spoločne s bekom Dimitriosom Nikolaouom. Opačným smerom šiel albánsky reprezentačný obranca Ardian Ismajli.

Vyzerá to tak, že Mráz nebude jediným slovenským zakončovateľom, ktorý zavíta do Ligúrie. Spezia sa totiž zaujíma o Dávida Strelca.

Pred dnešnou odvetou tretieho predkola Európskej ligy proti Lincolnu Red Imps (20.30, prvý zápas skončil 3:1 pre Slovan) to potvrdil tréner belasých Vladimír Weiss.

Ezekiel Henty Čítajte viac Slovan ťahá odpisovaný valibuk. Zaistí mu dlhú pohárovú jeseň?

„Dnes pôjde do zápasu. Zatiaľ je tu, uvidíme. Klub aj hráč rokujú (o prestupe), nič nie je ukončené. Môžeme ho pustiť vtedy, keď budeme mať za neho náhradu.

Rokujeme s niekoľkými hráčmi a uvidíme, čo sa nám podarí v najbližších dňoch. Avšak určite nemôže z tohto kádra niekto odísť bez toho, aby prišla náhrada,“ upozornil Weiss.

Tou by mohol byť dobre známy Andraž Šporar. Slovinský útočník odviedol na Tehelnom poli výborné služby.

V januári 2020 prestúpil do Sportingu Lisabon za šesť miliónov eur. Stabilné miesto v nabitom kádri si však nevybojoval.

"Klub rokuje s Andražom, aj ja som s ním hovoril po zápase v Gibraltári. On je pripravený a musíte sa opýtať vedenia, v akom je to štádiu.

Jaromír Zmrhal Čítajte viac Play off je blízko. Slovan potvrdil rolu favorita, Weissa mrzel inkasovaný gól

Podľa mňa čaká na utorkový zápas. Čaká aj Sporting, pretože ho uvoľní len v prípade, že budeme hrať skupinovú fázu jednej z európskych súťaží,“ priblížil Weiss a doplnil:

„Odovzdal som zoznam hráčov, o ktorých mám eventuálne záujem a s ktorými som počítal. Niektorí tu bohužiaľ ešte nie sú, no rokujeme. Samozrejme, klub čaká, či postúpime do skupiny.

Dnešný zápas je veľmi dôležitý z hľadiska budúcnosti Slovana, aby bolo v klube všetko v poriadku.

Slovan je náročný, drahý klub, nie je ľahké uniesť to finančne. Hráči majú vytvorené dobré podmienky a peniaze nerastú na strome. Musíme sa pozerať aj na finančné hľadisko."

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss #Samuel Mráz #Dávid Strelec