Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlomím ťa ako lyžu, ty... Nadával nitriansky šéf nemeckému investorovi?

Nadávky najhrubšieho zrna. Vyhrážanie sa. Správanie nezodpovedajúce postaveniu v klube.

19.07.2021 08:14
Martin Peško, Erik Jendrišek Foto:
Martin Peško (vľavo) s Erikom Jendriškom.
debata (16)

Dianie vo futbalovej Nitre naberá neustále na obrátkach. Takmer každým dňom vychádzajú na svetlo sveta ďalšie nové skutočnosti.

Na začiatku celej kauzy stojí Erik Jendrišek – bývalý hráč Nitry, ktorý sa pre šport.sk rozhodol prehovoriť o praktikách, aké používajú v Nitre.

Niekdajší reprezentant sa posťažoval, že kým on chcel – kvôli dlhodobo nevyplateným peniazom – s klubom slušne rozviazať kontrakt, generálny manažér Nitry Martin Peško uplatňoval iné spôsoby.

Martin Peško Erik Jendrišek Čítajte viac Vulgárne nadával i trieskal dverami. Jendrišek je najväčší omyl

„Bola to najhoršia skúsenosť v kariére. Keď som sa prišiel dohodnúť na ukončení spolupráce, nech sa aspoň v rámci normy rozlúčime ako ľudia, schytal som od generálneho manažéra Martina Peška spŕšku nadávok najhrubšieho zrna a vyhodili ma zo štadióna,“ prezradil Jendrišek.

Ďalej porozprával o tom, ako klub neplatil ani ďalším hráčom, ktorí nemali ani na benzín. Porozprával, ako musel nútene opustiť byt, v ktorom mu mal platiť podnájom práve klub.

Na jeho obvinenia reagoval aj Peško.

„Nikto ho nevyhadzoval. To on prišiel za majiteľom bytu, mojím známym, a povedal mu, že klubu odkáže, že ho majiteľ vyhodil, čo posunie médiám a obaja tým pádom skôr dostanú od klubu peniaze,“ tvrdil Peško.

Erik Jendrišek Čítajte viac Nadávali mu, majiteľ na Jaguari neplatil. Jendriška vyhodili z bytu

Ten označil Jendriška i nemeckých investorov za najväčší omyl a tragédiu v histórii FC Nitra.

Kauza sa však týmto ani zďaleka nekončí.

Portál šport.sk priniesol audionahrávku, na ktorej by mal byť hlas podobný Peškovmu, ktorý sa mal vulgárne vyhrážať Petrovi Hammerovi, jednému z nemeckých investorov.

„Hammer, ty poje*aný arschloch (v preklade z nemčiny sr*č, pozn. redakcie). Ešte si na štadióne? Ak áno, tak odtiaľ vypadni, lebo ťa zlomím ako lyžu. Ty ko**t vyjeb*ný,“ znie z nahrávky.

Peško odmietol nahrávku komentovať.

16 debata chyba
Viac na túto tému: #FC Nitra #Erik Jendrišek #Martin Peško