Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pridáva sa aj Slovan. Kto ukáže potvrdenie o zaočkovaní, dostane vstupenku

Slovenská vláda, samospráva a teraz už aj rôzne iné subjekty spúšťajú očkovaciu kampaň. Pridal sa aj ŠK Slovan Bratislava.

30.06.2021 11:34
Slovan, fanúšikovia Foto: ,
Fanúšikovia Slovana počas zápasu s Trnavou.
debata (14)

Najslávnejší slovenský klub ponúkne vstupenky na ligové zápasy, ale aj duely európskych líg, zaočkovaným divákom.

„Na každý z najbližších piatich zápasov svojho klubu – vrátane európskych líg – pustíme až desaťtisíc divákov, ktorí nebudú musieť platiť vstupné,“ napísal klub.

„Podmienkou je preukázanie sa potvrdením o zaočkovaní proti COVID-19. Futbalový klub chce takto prispieť do kampane na urýchlenie očkovania,“ uvádza sa vo vyhlásení.

Slovan pripomína, že väčšina jeho hráčov aj realizačného tímu je už zaočkovaná.

„Všade sa hovorí o nutnosti urýchliť očkovanie a my chceme týmto spôsobom motivovať ľudí, aby neváhali a zaočkovať sa dali.“

Futbalový Slovan vo vyhlásení zároveň zdôrazňuje, že svojou iniciatívou sa pripája ku snahám primátora, župana a starostov, ktorí chcú, aby hlavné mesto získalo vďaka očkovaniu kolektívnu imunitu.

„Plne podporujeme všetkých vedcov, umelcov aj politické elity, ktorí sa snažia urýchliť očkovanie. Zároveň nás veľmi teší, že Bratislavský samosprávny kraj už vo svojom očkovacom centre na Národnom futbalovom štadióne dosiahol métu 200-tisíc podaných vakcín,“ uvádza sa na záver stanoviska ŠK Slovan Bratislava.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #očkovanie