Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Istí páni ovplyvnili zápas. Tréner Trnavy kritizoval, potom sa kajal

Poslednú miestenku do Európskej ligy si vybojovali futbalisti Ružomberka. Tí o ňu obrali Trnavu, na ktorej pôde zvíťazili - tak trochu prekvapujúco - 2:0.

18.07.2020 07:17
Trnava, Ružomberok Foto: ,
Momentka zo zápasu Trnava - Ružomberok.
debata (5)

O osude zápasu rozhodol moment, ktorý vyvolal množstvo emócií.

V 80. minúte domáci Cabral skolil v šestnástke Mojžiša a rozhodcovi neostávalo nič iné, len odpískať pokutový kop. Ten s prehľadom premenil ružomberský kapitán Ján Maslo.

„Ťažko sa mi to hodnotí. Je mi ľúto divákov. Prišli v hojnom počte a videli, ako istí páni ovplyvnili zápas,“ hneval sa tesne po záverečnom hvizde domáci tréner Marián Šarmír.

„Podľa toho, čo som videl z lavičky, to bola vymyslená penalta, pozriem si záznam,“ dodal pred kamerami RTVS.

Šéf trnavskej lavičky však na tlačovej besede už kritický tón podstatne zmiernil.

„Chcem sa rozhodcom ospravedlniť za to, čo som povedal do kamery tesne po zápase. Nepatrí sa to, som profík, išlo o emócie,“ uviedol Šarmír.

Jeho zverenci, ktorých prišlo do hľadiska Štadióna Antona Malatinského povzbudiť 4-tisíc divákov, napokon inkasovali v zápase ešte raz.

Najkrajšie futbalové štadióny na Slovensku Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Tehelné pole.

Trnavu dorazil v tretej minúte nadstaveného času Takáč. Bodku za trápením Spartaka dala nepremenená jedenástka – Vukojevič poslal loptu nad bránku.

Slovenský futbal budú v novom ročníku európskych pohárov reprezentovať štyri tímy – Slovan Bratislava (Liga majstrov), Žilina, Dunajská Streda a Ružomberok (všetci Európska liga).

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #MFK Ružomberok #baráž