Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ščasný v Trnave skončil. Nahradí ho Chéu

Novým trénerom futbalistov Spartaka Trnava sa stal Portugalčan Ricardo Chéu, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil v FK Senica.

08.06.2019 12:17
debata

Vo funkcii nahradil Michala Ščasného. Ten po majstrovskom titule v lete 2018 prišiel do Trnavy ako asistent Čecha Radoslava Látala. Spoločne priviedli Spartak do skupinovej fázy Európskej ligy. Ščasný na jar viedol Trnavu ako hlavný tréner a získal s ňou Slovenský pohár.

„Michalovi sa chceme poďakovať, že neľahkú situáciu v klube zvládol výborne. Ako hlavný tréner si počínal veľmi dobre. Želáme mu veľa šťastia v ďalšej trénerskej kariére,“ uviedol na margo jeho konca generálny manažér Marián Černý pre klubový web Spartaka.

Na jeho prácu nadviaže od nového ročníka Portugalčan Ricardo Chéu. Paradoxne, rovnako ako Ščasný, aj on prichádza do Spartaka z neďalekej Senice. V uplynulom ročníku ju zachránil vo Fortuna lige.

Vo svojej doterajšej kariére pracoval najmä v Portugalsku. Chéuovi bude pomáhať jeho doterajší asistent Nuno Barbosa.

TV Pravda: Andraž Šporar je najväčšou hviezdou slovenskej ligy. A od uplynulého víkendu aj spoludržiteľom rekordu v počte nastrieľaných gólov. Pozrite si video
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #tréner #Spartak Trnava #zmena #výmena #Fortuna liga #Michal Ščasný #Ricardo Cheu