Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

MOL aréna je vypredaná. Šláger proti Slovanu otvorí Železná lady z Maďarska

V sobotu bude v Dunajskej Strede veľká futbalová slávnosť. Nielenže na Žitný ostrov zavíta líder tabuľky Fortuna ligy 2018/2019 a najslávnejší slovenský klub ŠK Slovan Bratislava, v meste slávnostne pokrstia dokončenú MOL Arénu.

12.02.2019 10:54
Katinka Hosszúová Foto: ,
Katinka Hosszuová pózuje so svojou zlatou olympijskou medailou na 100 znak.
debata (17)

Oficiálna stránka FC DAC už pred niekoľkými dňami uviedla, že všetky sektory pre domácich fanúšikov sú beznádejne vypredané. Aby toho nebolo málo, výkop na štadióne dunajskostredského klubu bude mať športová hviezda najväčšieho rangu – maďarská plavkyňa Katinka Hosszúová.

„Osobne sa poznáme už dlhšie. Prostredníctvom spoločnosti MOL, ktorá ju sponzoruje, sme ju oslovili a ona súhlasila. Zázrak, že práve nie je na pretekoch niekde vo svete, ale bude môcť zavítať do Dunajskej Stredy. Je to pre nás veľká udalosť,“ poznamenal pre denník Šport majiteľ klubu Oszkár Világi.

„Železná lady“, ako znie prezývka 29-ročnej rodáčky z Pécsu Hosszúovej, je trojnásobná zlatá medailistka z OH 2016 v Riu de Janeiro. Ako jediná v histórii sa stala päťkrát celkovou víťazkou Svetového pohára, navyše v neprerušenej sérii (2012–2016).

TV Pravda: Kto získa futbalový titul? Ako bude vyzerať trnavská jar? Pozrite si naše predpovede v relácii Týždeň v športe – futbalový špeciál s Vladimírom Kinderom (vysielané 11. 2. 2019):

Video
17 debata chyba
Viac na túto tému: #DAC Dunajská Streda #Oszkár Világi #Katinka Hosszúová