Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Slovenskom pohári sa dnes predstaví aj obhajca

Futbalový Slovenský pohár - Slovnaft Cup opustili už niektoré tímy najvyššej súťaže a isté je, že v osemfinále budú nasledovať ďalšie.

18.10.2016 06:00
AS Trenčín, futbal, radosť Foto: ,
Radosť futbalistov Trenčína.
debata

V programe druhej najvýznamnejšej futbalovej súťaže narazia na seba v dvoch prípadoch prvoligové mužstvá. Stále sa hrá na jedno stretnutie, čo znamená, že kto prehrá, končí.

Táto hrozba sa týka aj minuloročného víťaza súťaže AS Trenčín. Obhajca trofeje, ktorému sa zatiaľ v lige príliš nedarí, cestuje do Ružomberka. Obaja súperi sa naposledy stretli v Trenčíne ešte v auguste a domáci vyhrali 3:1. Druhú prvoligovú dvojicu tvoria Dunajská Streda – Trnava.

Títo súperi sa stretli hneď na začiatku aktuálnej súťaže a aj v tomto prípade vyhralo domáce mužstvo: Trnava – DAC 2:1. Tento zápas však zatiaľ odložili a jeho termín nie je ešte známy. To isté platí aj o stretnutí Michalovce – Nitra.

Šesť osemfinálových stretnutí sa uskutoční dnes a zajtra. Program otvorí súboj Prešova a Popradu. V osmičke najlepších tímov sa určite ocitne minimálne jeden tím z nižšej súťaže. Druholigový Liptovský Mikuláš hostí zajtra v liptovskom derby treťoligového lídra Liptovský Hrádok.

Program osemfinále:
dnes: 15.00 Prešov – Poprad, 17.30 Ružomberok – Trenčín
zajtra: 15.00 Sereď – Žilina, Skalica – Myjava, L. Mikuláš – L. Hrádok, V. Ludince – Slovan.
Zápasy Dunajská Streda – Trnava a Michalovce – Nitra odložili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AS Trenčín #MFK Ružomberok #Slovnaft Cup 2016/2017