Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnavčania sa chcú pokúsiť o 21 bodov zo siedmich zápasov

Nový tréner Trnavčanov Ivan Hucko sa po víťazstve na súperovom ihrisku (v Podbrezovej 2:0) dočkal prvej výhry aj na domácom trávniku.

27.09.2015 15:06
Ivan Hucko Foto: ,
Tréner Trnavy Ivan Hucko.
debata

Spartak v predohrávke 11. kola najvyššej futbalovej súťaže zdolal uplynulý piatok po veľkom boji ViOn Zlaté Moravce (2:1). „Je dôležité, že sme doma nadviazali na výhru v Podbrezovej. Toto víťazstvo určite mužstvu pomôže,“ tešil sa Hucko.

Trnavčania až do desiateho kola mali na konte len dve výhry, teraz začali stúpať v tabuľke a mohli by na tejto ceste hore pokračovať aj v nasledujúcich týždňoch. Po súboji so Zlatými Moravcami ich čaká ďalších šesť zápasov za sebou na domácom ihrisku v novej aréne.

„Dúfam, že zvládneme aj ďalšie domáce zápasy, hoci nás čakajú silní súperi. Je ťažké získať zo siedmich zápasov 21 bodov, ale pokúsime sa o to.“

Do konca jesennej časti, ktorá vyvrcholí na začiatku decembra, čaká Huckových zverencov už len jeden zápas na súperovom ihrisku – v Žiline. Ako ukázal aj súboj so Zlatými Moravcami ani doma nebude jednoduché vyhrávať. Trnavčania prehrávali 0:1 gólom z penalty, ale už o dve minúty mali aj oni podobnú šancu. Ich jedenástku premenil obranca Boris Godál, ktorý strelil len prvý gól v tomto ročníku. Bezpečne prekonal brankára Raniloviča.

„Na príprave nebol nikto na penaltu určený, kopať mal ten, kto si v danom okamihu verí najviac. Cítil som sa na to, okamžite som si bežal po loptu, počkal som na pohyb brankára a vyšlo to. Som rád, že som tímu pomohol gólom,“ komentoval svoj gól na klubovej stránke Spartaka netradičný strelec, 28-ročný Godál, ktorý prišiel do Trnavy v lete z poľského Lubinu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zlaté Moravce #Spartak Trnava #ViOn Zlaté Moravce #Ivan Hucko
Načítavajú sa športové výsledky...