Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Michalovciach hrozia pokuty, hráči mali zlú obuv

Hladká sobotná ligová domáca prehra s Dunajskou Stredou 0:3 nezostane vo futbalových Michalovciach bez odozvy. Nováčik najvyššej slovenskej súťaže MFK Zemplín podľa slov trénera Františka Šturmu predviedol dosiaľ najhorší výkon medzi elitou.

24.08.2015 09:52
futbal, futbalová lopta, futbalová bránka,... Foto:
Ilustračné foto
debata

„S lepším súperom sme ešte v tejto sezóne nehrali. Má nielen dobre zohraný tím, ale aj viacero výborných individualít a skúsených hráčov. Počas celého zápasu bol lepší a vyhral zaslúžene. Keby nám dal aj päť gólov, bolo by to spravodlivé,“ citoval Korzár pozápasové vyjadrenie michalovského kouča, ktorý pokračoval:

„Dostali sme prvý gól, keď sa naši stopéri zle dohodli, potom sme sa síce snažili hrať a vyrovnať, ale po ďalšom zaváhaní stopérov, ktorí nezmyselne rozohrávali dozadu, nás súper potrestal druhým gólom. Niektorí hráči sa nezodpovedne pripravili na zápas, lebo si vybrali zlú obuv na mokrý terén a pri druhom góle sme na to doplatili, lebo jeden z nich sa pošmykol a nemohli sme odkopnúť loptu. Asi budú lietať aj pokuty,“ doplnil František Šturma.

Vedenie klubu intenzívne pracuje na vystužení stredu obrany, ktorá v šiestich dueloch inkasovala až štrnásť gólov. Michalovce s troma bodmi uzatvárajú 12-člennú ligovú tabuľku.

debata chyba
Viac na túto tému: #DAC Dunajská Streda #MFK Zemplín Michalovce