Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chovanec: Nemáme bojovníkov, na ihrisku treba šprintovať, nielen behať

Príde jedna lastovička, ale potom opäť upadneme do šedého priemeru, hovoril po nedeľňajšej domácej prehre s Myjavou 0:1 v 18. kole Fortuna ligy tréner bratislavského Slovana Jozef Chovanec.

24.11.2014 11:26
Jozef Chovanec Foto:
Jozef Chovanec sleduje tréning hráčov Slovana.
debata (2)

Úradujúci slovenský šampión nebodoval v presnej polovici z doterajších 16 vystúpení v najvyššej domácej súťaži, čakajú naň ešte dve dohrávky. V tabuľke mu patrí 6. priečka so ziskom 22 bodov a skóre 21:26.

„Pohybovo to bolo z našej strany slabé, Myjava išla za víťazstvom s väčšou vôľou, bola dynamickejšia, agresívnejšia, prehrávali sme súboje v strede poľa. To bol hlavný rozdiel medzi oboma mužstvami. Nedarí sa nám udržať stabilnú výkonnosť. Príde jedna lastovička, ale potom opäť upadneme do šedého priemeru. Nemohli sme rátať s hráčmi, ktorí reprezentovali svoje krajiny. Soumah sa vrátil zranený, Peltier pricestoval ani nie dva dni pred zápasom, prekonal veľký časový posun, a tak nastúpil až v závere. S nimi by naša hra bola dynamickejšia,“ uviedol Chovanec.

„To však nemení nič na tom, že hráči, ktorí dostali príležitosť, mali podať lepší výkon. Typologicky nám chýbajú bojovníci. Slovan sa v minulosti snažil hrať technický futbal, čo sa mu darilo. Teraz to nestačí, k futbalovosti treba nie behať, ale šprintovať a bojovať ďaleko viac. Musíme s týmto stavom pracovať, veď už vo štvrtok na nás čaká ďalší náročný zápas,“ dodal na tlačovej besede, ktorej prepis priniesol klubový web.

„Belasí“ vo štvrtok privítajú na Pasienkoch švajčiarsky tím Young Boys Bern (19.00) v I-skupine Európskej ligy. U súpera schytali v septembri debakel 0:5.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Chovanec #ŠK Slovan Bratislava