Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hráči Lille si neporadili s Klaksvíkom, Plzeň otočila za tri minúty. Premožiteľ Spartaka schytal sedmičku

Futbalisti FC Nordsjaelland si pripísali prvé víťazstvo v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy 2023/2024.

05.10.2023 21:13
Kazakhstan Soccer Europa Conference League Foto: ,
Marin Tomasov z Astany odkopáva loptu pred Cadum z Plzne.
debata

Dánsky tím deklasoval vo štvrtkovom zápase H-skupiny Ludogorec Razgrad 7:1 a posunul sa v tabuľke s tromi bodmi na druhé miesto za lídra Fenerbahce Istanbul, ktorý vyhral na pôde Spartaka Trnava 2:1.

V A-skupine francúzsky OSC Lille uhral na pôde KÍ Klaksvík iba bezgólovú remízu a prepustil vedúcu priečku Slovanu Bratislava.

Slovinsko futbal EKL 2. kolo A Ľubľana Slovan Čítajte aj Weiss penaltu nepremenil, Čavrič áno. Slovan po triumfe v Ľubľane vedie skupinu. Tréner: Čo viac si môžeme želať

Po dvoch zápasoch má na konte štyri body, o dva menej ako úradujúci slovenský majster, ktorý triumfoval na pôde Olimpije Ľubľana 1:0.

Nordsjaelland položil základ suverénneho víťazstva v prvom polčase, ktorý vyhral 4:1. Na gól domáceho Marcusa Ingvartesena, ktorý už v 2. minúte premenil pokutový kop, ešte dokázal odpovedať takisto z jedenástky Olivier Verdon, ale potom bulharský tím inkasoval do prestávky ďalšie tri góly a o držiteľovi troch bodov bolo prakticky rozhodnuté.

V druhom dejstve poistil Nordsjaelland triumf ďalšími tromi presnými zásahmi. Dvakrát sa v zápase strelecky presadil Benjamin Nygren.

SR futbal EKL 2. kolo H Trnava Fenerbahce TTX Čítajte aj Trnava v parádnej kulise odolávala favoritovi 70 minút, podľahla mu o gól. Ristovski mohol byť hrdinom

Ludogorec po úvodnom vysokom víťazstve nad Trnavou (4:0) vyšiel tentoraz bodovo naprázdno a klesol v tabuľke na tretie miesto, štvrtý je bez bodu Spartak.

Lille mal síce na Faerských ostrovoch hernú prevahu, no dokázal si vytvoriť iba niekoľko menších šancí.

Najväčšiu príležitosť zlomiť bezgólový stav mal po hodine hry Alan Virginius, no trafil len brvno. Klaksvík tak získal prvý bod v skupine a figuruje v nej stále na treťom mieste, štvrtá zostáva bez bodu Olimpija Ľubľana.

Pôsobivá choreografia fanúšikov Spartaka pred zápasom s Fenerbahce
Video

Hráči Viktorie Plzeň uspeli aj vo svojom druhom zápase v C-skupine EKL. Na pôde kazašského tímu FC Astana zvíťazili 2:1 a vedú tabuľku s plným počtom bodov. Hostia síce krátko po prestávke inkasovali po tečovanej strele, ale dvoma gólmi v priebehu troch minút vzápätí skóre otočili.

Slovenskí legionári v službách českého tímu Erik Jirka a Marián Tvrdoň sledovali duel z lavičky náhradníkov.

SR futbal EKL 2. kolo H Trnava Fenerbahce TTX Čítajte aj Záujem z Fenerbahce o fotku so Škrtelom, pôsobivá choreografia. Pozrite si najlepšie zábery z Trnavy

V F-skupine si belgický Genk poradil s domácimi Čukaričkami 2:0 a po prvej výhre mu patrí so 4 bodmi druhá priečka. V drese hostí odohral celý zápas slovenský stredopoliar Patrik Hrošovský. Na čele tabuľky je zásluhou lepšieho skóre Ferencváros Budapešť, ktorý remizoval na pôde Fiorentiny 2:2.

Načítavajú sa športové výsledky...
S veľkou podporou. Triumf Slovana v Ľubľane Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
Pochod fanúšikov Slovana na štadión Stožice.
debata chyba
Viac na túto tému: #OSC Lille #KÍ Klaksvík