Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ľudia si nemôžu vyberať, čo by ma malo uraziť. Mladá hviezda United čelí kritike pre príspevok na sociálnej sieti. Hrozí mu trest

Kamerunský brankár André Onana z anglického futbalového klubu Manchester United sa zastal spoluhráča Alejandra Garnacha. Spravil tak po utorkovom súboji Ligy majstrov proti dánskemu FC Kodaň (2:1), v ktorom bol Onana jedným z hrdinov, keď v nadstavenom čase druhého polčasu zneškodnil pokutový kop.

27.10.2023 15:43
11. Alejandro Garnacho Foto: ,
Alejandro Garnacho.
debata (1)

Stále iba 19-ročný Argentínčan Garnacho po súboji zverejnil na sociálnej sieti X fotografiu Onanu a pridal aj dva emotikony gorily.

Mladík neskôr príspevok zmazal, keďže sa stal terčom kritiky za možný rasizmus. Kamerunský gólman je totiž tmavej farby pleti.

Onana na svojom instagrame uviedol, že on sám pochopil, čo tým Garnacho myslel.

„Ľudia si nemôžu vyberať, čo by ma malo uraziť. Presne viem čo mal na mysli – moc a sila. Túto záležitosť považujem za uzavretú,“ napísal brankár.

MFK Košice - Zlaté Moravce Čítajte viac Košice hľadajú trénera. Príde Kozák ml.? Na Slovensku máme z čoho vyberať. Cudzinca nechceme, vraví šéf klubu

Tiež zverejnil fotografiu s Garnachom, ako sa objímajú. A pripojil emotikon vzájomne narážajúcich pästí na znak kamarátstva.

Napriek tejto reakcii môže Futbalová asociácia (FA) a jej etická komisia pristúpiť k vyšetrovaniu prípadu.

Za rasistické príspevky môže mladý argentínsky talent dostať dokonca dištanc.

Králi vlastných gólov. V Anglicku "žiaril" Slovák Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vedia trafiť. Nie však do správnej bránky. Nie...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Machester United #André Onana #Alejandro Garnacho