Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Klaksvík hladkým triumfom zamotal slovanistickú skupinu, Fenerbahce nezaváhalo

Futbalisti KÍ Klaksvík zvíťazili vo štvrtkovom zápase 3. kola skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy (EKL) doma nad Olimpijou Ľubľana 3:0 a v tabuľke sa dostali na tretie miesto.

26.10.2023 21:20 , aktualizované: 23:27
SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan... Foto: ,
Radosť hráčov Klaksvíku na archívnej snímke.
debata

Faerčania strácajú dva body na druhý Slovan Bratislava, ktorý prehral v Lille 1:2 a stratil prvé body. Francúzsky klub vedie A-skupinu so siedmimi bodmi.

Klaksvík bol v herne vyrovnanom stretnutí oveľa nebezpečnejší v zakončení a po prvej strele medzi tri žrde znamenali tri ďalšie už góly.

Francúzsko SR Futbal EKL A Skupina 3. kolo Lille Slovan Čítajte aj Čavričovo rutinérske zakončenie, dirigujúci Weiss či Lovatov skrat. Pozrite si snímky z Lille

Postarali sa o ne v závere prvého polčasu Rene Joensen a Pall Klettskard, v 54. minúte definitívne rozhodol kapitán Jakup Andreasen.

Futbalisti Fenerbahce Istanbul vyhrali doma nad Ludogorcom Razgrad 3:1 a s plným počtom bodov vedú tabuľku „trnavskej“ H-skupiny. Fenerbahce poslal do vedenia tri minúty pred prestávkou Michy Batshuayi a o desať neskôr zvýšil Miha Zajc, ktorý pridal aj tretí gól. Vlastný na 2:1 si dal Rodrigo Becao.

Atmosféra pred zápasom Spartak Trnava - Nordsjaelland
Video

Hostia majú na konte tri body. Spartak na prvé stále čaká, na Štadióne Antona Malatinského prehral s Nordsjaellan­dom 0:2.

V E-skupine si pripísala druhú výhru Aston Villa, ktorá zdolala domáci Alkmaar 4:1. V „béčku“ si schuti zastrieľali hráči KAA Gent, keď doma rozdrvili Breidablik 5:0.

V „céčku“ vyhrala Viktoria Plzeň s Erikom Jirkom v základnej zostave na pôde Dinama Záhreb 1:0 a bez straty bodov vedie tabuľku. Stopercentný je aj PAOK v G-skupine, Frankfurt a Fiorentina zaznamenali šesťgólové výhry.

SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan Klaksvík Čítajte aj Klaksvík hladkým triumfom zamotal slovanistickú skupinu, Fenerbahce nezaváhalo Trnava Čítajte viac Zápas Trnava - Nordsjaelland sme sledovali ONLINE
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Olimpija Ľubľana #KÍ Klaksvík