Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Klaksvík hladkým triumfom zamotal slovanistickú skupinu, Fenerbahce nezaváhalo

Futbalisti KÍ Klaksvík zvíťazili vo štvrtkovom zápase 3. kola skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy (EKL) doma nad Olimpijou Ľubľana 3:0 a v tabuľke sa dostali na tretie miesto.

26.10.2023 21:20 , aktualizované: 23:27
SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan... Foto: ,
Radosť hráčov Klaksvíku na archívnej snímke.
debata

Faerčania strácajú dva body na druhý Slovan Bratislava, ktorý prehral v Lille 1:2 a stratil prvé body. Francúzsky klub vedie A-skupinu so siedmimi bodmi.

Klaksvík bol v herne vyrovnanom stretnutí oveľa nebezpečnejší v zakončení a po prvej strele medzi tri žrde znamenali tri ďalšie už góly.

Francúzsko SR Futbal EKL A Skupina 3. kolo Lille Slovan Čítajte aj Čavričovo rutinérske zakončenie, dirigujúci Weiss či Lovatov skrat. Pozrite si snímky z Lille

Postarali sa o ne v závere prvého polčasu Rene Joensen a Pall Klettskard, v 54. minúte definitívne rozhodol kapitán Jakup Andreasen.

Futbalisti Fenerbahce Istanbul vyhrali doma nad Ludogorcom Razgrad 3:1 a s plným počtom bodov vedú tabuľku „trnavskej“ H-skupiny. Fenerbahce poslal do vedenia tri minúty pred prestávkou Michy Batshuayi a o desať neskôr zvýšil Miha Zajc, ktorý pridal aj tretí gól. Vlastný na 2:1 si dal Rodrigo Becao.

Atmosféra pred zápasom Spartak Trnava - Nordsjaelland
Video

Hostia majú na konte tri body. Spartak na prvé stále čaká, na Štadióne Antona Malatinského prehral s Nordsjaellan­dom 0:2.

V E-skupine si pripísala druhú výhru Aston Villa, ktorá zdolala domáci Alkmaar 4:1. V „béčku“ si schuti zastrieľali hráči KAA Gent, keď doma rozdrvili Breidablik 5:0.

V „céčku“ vyhrala Viktoria Plzeň s Erikom Jirkom v základnej zostave na pôde Dinama Záhreb 1:0 a bez straty bodov vedie tabuľku. Stopercentný je aj PAOK v G-skupine, Frankfurt a Fiorentina zaznamenali šesťgólové výhry.

SR Bratislava šport futbal EKL A 1. kolo Slovan Klaksvík Čítajte aj Klaksvík hladkým triumfom zamotal slovanistickú skupinu, Fenerbahce nezaváhalo Trnava Čítajte viac Zápas Trnava - Nordsjaelland sme sledovali ONLINE
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Olimpija Ľubľana #KÍ Klaksvík