Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto ste v televízii nevideli. Šláger narušil fanúšik, zavesil sa na superhviezdu Parížanov. Jej reakcia prekvapila

Kylian Mbappé prispel otváracím gólom k hladkému triumfu Paríža St. Germain nad AC Miláno F-skupine Ligy majstrov.

26.10.2023 09:38
Kylian Mbappé Foto: ,
Kylian Mbappé.
debata

Ešte pred úvodným zásahom sa na ihrisku odohral moment, ktorý sa do vysielania nedostal. Za 24-ročným útočníkom Mbappém vybehol fanúšik a v radoch usporiadateľov ihneď vyvolal rozruch.

Kým sa stihli spamätať, už bol na trávniku a objímal Francúza. Superhviezdy zvyknú reagovať rozpačito, no Mbappé mu náklonnosť opätoval a venoval aj úsmev.

Priaznivec svoju misiu splnil a neskrýval radosť. Dokonca oslavne zdvihol ruky, kým ho usporiadatelia vyviedli z hracej plochy a prerušený zápas mohol pokračovať.

Tomuto momentu sa prizeral aj slovenský reprezentačný kapitán, ktorý za PSG odohral celý zápas.

Francúzsky majster triumfoval 3:0, iba 17-ročný Zaire-Emery sa v stretnutí prezentoval dvomi gólovými prihrávkami. PSG vyhral druhý z troch zápasov a je na čele tabuľky, zatiaľ čo ich súper sa opäť nedočkal výhry (na konte má dve remízy).

žilina Čítajte aj Mladí Žilinčania cyperského súpera nešetrili a čaká ich atraktívny súboj. Stretnú sa so Spartou

Mužstvo Saint-Germain odčinilo predchádzajúcu prehru v Newcastli (1:4) a situácia v skupine dostala nový náboj, keďže spomenutý anglický tím doma prehral s Borussiou Dortmund (0:1).

„Samozrejme, bolo dôležité odraziť sa od prehry v Newcastli,“ povedal Zaire-Emery, ktorý v zápase predviedol niekoľko pekných prienikov.

SR Bratislava šport futbal EL play off 1 Slovan Limassol Čítajte aj Slovan vie hrať veľké zápasy, Weiss nedovolí zvesené hlavy. Trnavu čaká biznis podnik, čo dal šancu Lobotkovi

Tréner Milánčanov Stefano Pioli bol, naopak, z prehry sklamaný.

„Je to trpká prehra. Verím, že mužstvo urobilo to, čo malo, ale potrebovali sme to urobiť lepšie z technického hľadiska. Domáci mali väčšiu kvalitu a využili svoje šance,“ poznamenal 58-ročný rodák z Parmy.

Najlepšie zarábajúci futbalisti roka 2023 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
10. Harry Kane (Bayern Mníchov): 36 mil. USD.
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Kylian Mbappé