Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší smolný zápas pre Manchester United. Proti Galatasaray neudržal dvojgólové vedenie, postupové šance Angličanov klesli

Futbalisti Manchestru United remizovali v stredajšom zápase A-skupiny Ligy majstrov na pôde Galatasaray Istanbul 3:3. Hostia dvakrát neudržali dvojgólový náskok a v tabuľke im tak naďalej patrí posledné štvrté miesto.

29.11.2023 21:02
Turecko futbal LM 5. kolo Galatasaray... Foto:
Futbalisti Manchestru United remizovali s Galatasaray Istabul.
debata

V dueli „béčka“ vyhral Eindhoven na pôde Sevilly 3:2, keď otočil zápas zo stavu 0:2 a priblížil sa k osemfinále. Domáci boli od 66. minúty v početnej nevýhode.

Konanie duelu v Istanbule bolo ohrozené pre neustávajúci dážď, no UEFA mu napokon dala zelenú. United viedol po osemnástich minútach 2:0, neskôr i 3:1, no tak ako v predošlom zápase LM v Kodani vedenie neudržal.

O vyrovnanie na 3:3 sa postaral v 71. minúte Kerem Aktürkoglu, úvodné dva góly jeho tímu dal Hakim Ziyech.

Magne Hoseth Čítajte viac Je to pre nás najdôležitejší zápas v histórii, znie z kabíny Klaksvíku. Faerčania majú dva problémy - stratili "šikovnú nohu" i zápasový rytmus

Hostia tak musia v záverečnom kole zdolať suverénny Bayern Mníchov, ktorý doposiaľ nestratil ani bod, ak si chcú uchovať šancu na postup. Za určitých okolností im však ani to nebude stačiť na prienik do osemfinále.

Sevilla viedla nad PSV o dva góly a mala šancu napraviť si chuť, keď z predchádzajúcich desiatich zápasov vo všetkých súťažiach vyhrala len raz.

Domácich poslal do vedenia Sergio Ramos a strelil tak gól s poradovým číslom 10.000 v Lige majstrov podľa poskytovateľa dátových služieb Opta.

Všetky góly hostí padli po vylúčení Lucasa Ocamposa, ktorý dostal dve žlté karty v priebehu troch minút. O prvý a o víťazný gól PSV sa postarali striedajúci hráči Ismael Saibari a Ricardo Pepi.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar zachránil krk, rozhodcovia česť. Angličania nadávajú od zlosti, lebo Paríž ratovali Slovák a Poliaci

Eindhoven sa tak výrazne priblížil k postupu do osemfinále, istotu mohol získať už po triumfe Arsenalu Londýn vo večernom dueli proti Racingu Lens. Sevilla naopak už stratila šancu na účasť vo vyraďovacej fáze.

Liga majstrov – skupinová fáza:

Galatasaray Istanbul – Manchester United 3:3 (1:2)
Góly: 29. a 62. Ziyech, 71. Aktürkoglu – 11. Garnacho, 18. Fernandes, 55. McTominay

FC Sevilla – PSV Eindhoven 2:3 (1:0)
Gól: 24. Ramos, 47. En Nesyri – 68. Saibari, 82. Gudelj (vlastný), 90.+2. Pepi, ČK: 66. Ocampos (po 2. ŽK)

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Manchester United #Galatasaray Istanbul