Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude finále Ligy majstrov so Škriniarom? Tréner Interu mal pozitívne správy

Slovenský futbalista Milan Škriniar z Interu Miláno možno stihne finále Ligy majstrov proti Manchestru City, ktoré je na programe v sobotu 10. júna v Istanbule.

28.05.2023 11:46
škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (1)

Prezradil to tréner Simone Inzaghi po sobotnom triumfe Interu nad Atalantou Bergamo (3:2) v predposlednom kole talianskej ligy.

Škriniar by mal podľa Inzaghiho v nasledujúcom týždni už naplno trénovať. Dvadsaťosemročný obranca pre zranenie chrbta odohral od konca februára iba 11 minút, keď naposledy nastúpil ako striedajúci hráč 14. marca v závere osemfinálovej odvety Ligy majstrov na ihrisku FC Porto (0:0). Po sezóne sa bude sťahovať do Paríža St. Germain.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Na ihrisku zomriem, aby som ľudí potešil. Lobotka prežíva najkrajšie chvíle vo futbalovom živote. V súkromí je to horšie

„Musíme si oddýchnuť a zotaviť sa. Mchitarjan, Škriniar, Correa a po dnešku aj D'Ambrosio majú šrámy, ale dúfam, že do finále Ligy majstrov budú po zdravotnej stránke v poriadku. Uvidíme, ako to bude so Škriniarom, s tímom začne pracovať na budúci týždeň. Correa má iba menšiu zdravotnú komplikáciu a D'Ambrosia ešte musíme vyhodnotiť,“ citoval vyjadrenie Inzaghiho po triumfe nad Atalantou portál football-italia.net.

Inter si v sobotu v predstihu zabezpečil umiestnenie v prvej štvorke Serie A a účasť v budúcej sezóne Ligy majstrov.

Koľko zarobili slovenské futbalové kluby Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Filippo Inzaghi #Milan Škriniar