Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiadne zúfanie. Kmotrík burcuje v boji o titul. Slovan je na začiatku niečoho veľkého

Po zápase sa v tradičnom obleku vybral za fanúšikmi Slovana. Postavil sa pred tribúnu C, kde má svoje miesto kotol priaznivcov slovenského šampióna. A tlieskal.

17.03.2023 16:19
Ivan Kmotrík Foto:
Ivan Kmotrík ml. po zápase s Bazilejom.
debata (4)

Tak, ako hráči, diváci či tréner Vladimír Weiss st., niesol vyradenie z Európskej konferenčnej ligy ťažko aj Ivan Kmotrík ml.

Staronový generálny riaditeľ klubu po dramatickej prehre na pokutové kopy s Bazilejom najprv utešoval hráčov na čele s kapitánom Vladimírom Weissom ml., následne ďakoval zaplneným tribúnam za ohromnú podporu.

Na druhý deň, približne dvadsať hodín po nešťastnom večeri, sa syn majiteľa klubu vyjadril k dianiu na Tehelnom poli.

Ohlasy médií na zápas Slovan - Bazilej Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Der Bund (Švajčiarsko): "Po väčšinu zápasu...

"Chýbal posledný krok k historickému futbalovému úspechu v ére samostatnosti Slovenskej republiky. Aj napriek nesplneniu nášho jasne nastaveného cieľa vieme, že práve toto je začiatok niečoho veľkého!

Ďakujem, že ste pri tom boli s nami v počte takmer 22-tisíc a na našom milovanom Tehelnom poli ste tak vytvorili neopísateľnú atmosféru. Obrovská vďaka patrí celému tímu, ktorý odvádzal úžasnú prácu," rozpísal sa na Instagrame Kmotrík.

Následne sa poďakoval celému tímu, ktorý mal vo štvrtok švajčiarskeho súpera na lopate.

SR Švajčiarsko futbal EKL osemfinále Odveta BAX Čítajte viac Dobrý chlapec Chovan... Fanúšikom pretiekol pohár trpezlivosti a brankára vyháňajú. Napätie riešil aj Kmotrík

„Šport a konkrétne futbal prináša aj takéto momenty, aj vďaka tomu je to najsledovanejší šport na celom svete. Celé belasé mužstvo ukázalo, že v sebe má obdivuhodnú bojovnosť a dokáže zabojovať o tie najvyššie priečky pomedzi európsku konkurenciu,“ uviedol ďalej Kmotrík.

A následne jasne pomenoval, čo je prioritou bratislavského klu­bu.

„Už v nedeľu bojujeme v Podbrezovej, kde chlapci určite potrebujú vašu podporu. V skupine o titul to bude ešte veľmi náročné, ale dáme do toho všetko, aby titul zostal v Bratislave,“ zakončil funkcionár Slovana.

Obhajca titulu stráca po prvom nadstavbovom kole na vedúcu Dunajskú Stredu štyri body. Líder tabuľky má pred sebou náročnú výzvu, taktiež v nedeľu privíta Trnavu.

Kucka Weiss Čítajte viac V Slovane si nesplnili domácu úlohu. Maslo nemá na hlave len Chovan
Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #FC Bazilej #Ivan Kmotrík ml. #Európska konferenčná liga