Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prídu aj na Slovensko. Zvery z Bazileja sa vyzúrili vo vlaku i v meste, zakážu im vstup?

Už o týždeň sa futbalisti bratislavského Slovana predstavia v očakávanej odvete osemfinále Európskej konferenčnej ligy na Tehelnom poli. Ich súperom bude Bazilej.

09.03.2023 11:12
Fanúšikovia Bazileja Foto:
Fanúšikovia Bazileja.
debata (9)

So švajčiarskym tímom si to slovenský šampión rozdá v prvom zápase už dnes večer. Od 21.00 ho môžete sledovať aj v našom online prenose.

Podľa informácií Pravdy by mal byť na tribúnach Štadióna svätého Jakuba maximálne 15-tisíc ľudí. Ešte deň pred duelom organizátori predali do 11-tisíc vstupeniek.

Ladislav Molnár Čítajte viac Od Trnavy po Košice. Je v záujme všetkých, aby Slovan vyradil Bazilej, vraví Molnár. Weissa by si vzal späť v čase

Medzi domácimi priaznivcami sa môžno budú nachádzať aj tí, ktorých po uplynulom víkende riešilo celé Švajčiarsko. Upozornili na seba pred ligovým súbojom v Luzerne, kde ich miláčikovia zvíťazili 1:0.

Tvrdé jadro fanúšikov Bazileja s vybralo na výjazd špeciálnym vlakom. A nezaobišlo sa to bez problémov.

„Vyzúrili sa v meste i vo vlaku. Je to ďalší z dlhého zoznamu škandálov, ktoré sa už stali akýmsi zvykom počas ich návštevy v strednom Švajčiarsku,“ píše portál 20min.ch.

Ten priniesol aj video, na ktorom je vidieť, že priaznivci Bazileja nechali vo vlaku po sebe solídnu spúšť. Na záberoch sú poškodené či posprejované steny vozňov a vytrhané smetné koše.

Michaela Gargano, sestra Mareka Hamšíka Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Marek Hamšík odohral s Walterom Garganom v...

Aj na základe toho sa vo Švajčiarsku rozbehla debata, či výtržníkom z Bazileja dlhodobo zakážu vstup do hosťujúceho sektora v Luzerne.

To je nateraz otázne, isté však je, že Bazilejčania o týždeň predstavia nielen na ihrisku, ale aj na tribúnach Tehelného poľa.

Ukážu sa tentoraz v lepšom svetle?

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #FC Bazilej