Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Známa firma. Šialenec, ktorý na trávniku napadol srbského obra, spoznal trest

Dvadsaťročný mladík si odsedí dva mesiace za mrežami za to, že vo februári v zápase Európskej ligy medzi holandským tímom PSV Eindhoven a španielskym klubom FC Sevilla vbehol na hraciu plochu a fyzicky napadol hosťujúceho brankára Marka Dmitroviča.

08.03.2023 13:36
Marko Dmitrovič Foto: ,
Marko Dmitrovič čelí útoku fanúšika PSV.
debata

Mladý chuligán okrem toho porušil zákaz vstupu na futbalový štadión od Kráľovského holandského futbalového zväzu (KNVB). Miestne úrady mu tiež v súlade s legislatívou zakázali pohyb v okolí štadióna PSV.

Súd poslal výtržníka za mreže, keďže v minulosti sa už minimálne dopustil porušenia predpisov v súvislosti s futbalovými zápasmi a vo februári v čase napadnutia brankára priamo na ihrisku bol pod vplyvom alkoholu.

Mladý muž vybehol na trávnik a udrel 31-ročného gólmana do tváre, no ten agresora rýchlo spacifikoval.

Urastený Dmitrovič pri napadnutí od agresívneho priaznivca neutrpel žiadne zranenie a stretnutie dochytal. Útočníka aj s pomocou ostatných hráčov vyviedli z ihriska.

PSV Eindhoven v spomenutom súboji síce zdolal španielskeho súpera 2:0, no nepostúpil do osemfinále, pretože predtým v Andalúzii prehral 0:3. Holandský klub môže dostať za tento incident trest od Európskej futbalovej únie (UEFA).

Bazilej, fanúšikovia Čítajte aj Merčiakovo „držte hubu v tej Bratislave“ má svoju švajčiarsku verziu. Sčasti súvisí so súperom Slovana

Podľa verdiktu súdu mladý fanúšik použil na vstup na štadión vstupenku, ktorú si kúpil od kamaráta.

"Porušil zákaz vstupu ma štadión a do jeho okolia, pod vplyvom alkoholu tiež vnikol na hraciu plochu a tam napadol hráča.

Ide o prejav absolútneho disrešpektu k obeti, obom klubom a všetkým skutočným priaznivcom PSV. Navyše, v roku 2021 bol zapletenený do dvoch ďalších prehreškov v súvislosti s futbalom," uvádza sa vo vyhlásení súdu.

Soccer Man United Solskjaer Ferguson Čítajte aj Chceš dom, nauč sa variť. Legendárny Ferguson dbal u mladých na detaily

Ak sa 20-ročný mladík po dvoch mesiacoch za mrežami opäť previní proti legislatíve v súvislosti s futbalom, automaticky pôde do väzenia na ďalší mesiac.

Sudca pri verdikte vzal na vedomie aj poľahčujúce okolnosti, že výtržníka pred činom prepustili z práce a vyhodili ho aj z fanúšikovskej skupiny.

Najsexy futbalová brankárka sveta je z Mexika Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Na sociálnych sieťach má státisíce...
debata chyba
Viac na túto tému: #PSV Eindhoven #Marko Dmitrovič #FC Sevill