Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ovácie v stoji pre Modriča. Chorvát sa dočkal pocty od fanúšikov Liverpoolu

Nestáva sa často, aby sa hráč z tábora súpera dočkal uznania od domácich fanúšikov. 37-ročný Luka Modrič sa pri schádzaní z trávnika takých dočkal po triumfe Realu Madrid na pôde Liverpoolu 5:2.

22.02.2023 11:00
Britain Soccer Champions League Foto: ,
Luka Modrič vo vzdušnom súboji s Fabinhom.
debata

Chorvátsky špílmacher predviedol špičkový výkon a umne režíroval hru Realu Madrid. Španielskeho majstra nijako nevykoľajila ani skutočnosť, že už po štrnástich minútach prehrával po góloch Nuneza a Salaha 0:2.

V centre veľkolepého obratu bol práve Modrič, ktorý síce nedal gól, ale napriek svojmu veku dokázal dominovať na oboch koncoch ihriska.

Na ihrisku vydržal až do 87. minúty, keď ho vystriedal Toni Kroos. Keď Modrič a Karim Benzema odchádzali z trávnika, celý štadión im potleskom v stoji vyjadril uznanie za predvedený výkon. Pozrite si video:

Napriek zahanbujúcemu výsledku 2:5 fanúšikovia Liverpoolu vedeli, že videli výnimočný výkon v podaní veterána futbalových trávnikov. Niektorí priaznivci dokonca skandovali Modričove meno počas toho, ako odchádzal z ihriska.

Napriek jednoznačnému víťazstvu však tréner Carlo Ancelotti po zápase zdôraznil, že oba tímy majú za sebou len polčas vzájomného dvojzápasu.

„Nebolo to ľahké, najmä keď som videl, ako sa zápas začal. Nestratili sme sebadôveru a kúsok po kúsku sme prevzali kontrolu nad loptou a vždy sme boli efektívni v útoku,“ povedal Ancelotti.

Krásne partnerky futbalových hviezd FC Barcelona Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Pri pohľade na krásne partnerky futbalistov FC...
debata chyba