Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čumel po babách? Hviezda Arsenalu takmer zostrelila fanúšika v byte

Ústrednou postavou víťazstva Arsenalu 1:0 na pôde nórskeho Bodö/Glimt bol anglický reprezentant Bukayo Saka. Dal jediný gól zápasu a paradoxne zaujal aj nepodarenou strelou.

14.10.2022 11:00
16. Bodö/Glimt Foto:
Bukayo Saka sa so šťastím postaral o víťazný gól Arsenalu na pôde Bodö/Glimt.
debata

Vtipný moment sa na Aspmyra Stadion v Bodö odohral v závere prvého polčasu. Saka napriahol z uhla na súperovu bránku a jeho projektil takmer trafil muža sledujúceho zápas z bytu.

Fanúšik mal po nečakanej návšteve v okne na tvári šokovaný výraz. Zo videa to však vyzerá tak, že o letiacej lopte ani netušil a sledoval niečo iné, ako vývoj na trávniku. Veď posúďte sami:

Pár minút predtým sa Saka postaral aj o rozhodujúci moment zápasu. V 24. minúte strelil veľmi šťastný a napokon aj víťazný gól.

Jeho strelu najskôr zblokoval obranca, no tá sa mu odrazila späť do hrude s zamierila do siete Bodö/Glimt.

Arsenal si vďaka najtesnejšiemu triumfu upevnil pozíciu lídra v A-skupine, v ktorej má plný počet deväť bodov. Druhé miesto patrí s dvojbodovou stratou PSV Eindhoven, ktorý dosiahol na domácom štadióna suverénny triumf 5:0 nad FC Zürich.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #Arsenal FC #Bukayo Saka