Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nevídaná pohostinnosť v Kodani. Domáci prekvapili fanúšikov Sevilly

Kým v Marseille prišlo pred zápasom Ligy majstrov k potýčkam s políciou, v dánskej metropole to bol úplne opačný príbeh. Priaznivcov FC Sevilly pripravili nečakané pohostenie.

15.09.2022 17:22
722706380 Foto:
V zápase medzi FC Kodaň a FC Sevilla sa zrodila bezgólová remíza - na snímke vľavo hosťujúci obranca Alex Telles v súboji so stredopoliarom Kodane Zecom.
debata (1)

Priaznivci FC Kodaň, v ktorej drese nastupuje aj slovenský obranca Denis Vavro ukázali, že každý zápas nemusí byť o nevraživosti medzi dvoma tábormi.

V druhom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov privítala Kodaň futbalistov Sevilly (0:0). Fanúšikovia sa teda gólu nedočkali, no hostia na tribúnach budú na tento duel ešte dlho spomínať.

Domáci sa ich totiž rozhodli prekvapiť a priniesli im do sektoru niekoľko tácok dobre vychladeného piva. Tým im prejavili úctu a vďaku, že sa rozhodli pricestovať do Kodane.

Práve tím z hlavného mesta Dánska je outsiderom G-skupiny Ligy majstrov. Okrem španielskej Sevilly sú jej súčasťou totiž aj favorizovaného veľkokluby Manchester City a Borussia Dortmund.

Týždenné zárobky futbalistov Manchestru City Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Pozrite si platy futbalistov Manchestru City....
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #FC Sevilla #liga majstrov vo futbale #FC Kodaň