Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravkov debut za Man Utd sa blíži. Má chytať v Európskej lige

Manchester United, so Slovákom Martinom Dúbravkom, vstúpi do Európskej ligy vo štvrtok domácim duelom proti španielskemu Realu Sociedad. Bude v bránke slovenský reprezentant?

07.09.2022 16:33
Martin Dúbravka. Foto:
Martin Dúbravka sa v drese Man Utd objavil prvýkrát v nedeľu, keď bol na lavičke počas víťazstva nad Arsenalom 3:1.
debata

Manchester United je momentálne na víťaznej vlne. Nedeľňajší triumf nad Arsenalom 3:1 bol už jeho štvrtým po sebe. Teraz sa musia červení diabli preorientovať na európsku súťaž číslo dva.

A práve v pohárovej Európe by si Dúbravka mohol odkrútiť prvý zápas za Manchester United. „V bránke by mal nastúpiť bývalý hráč Newcastle Martin Dúbravka a dostať prednosť pred Davidom de Geaom,“ píše britský The Sun.

720008466 Čítajte viac Tréner PSG povedal na tlačovke ekologický vtip. Teraz z neho idú zodrať kožu

V minulosti sa v United stávalo, že brankárska jednotka sa sústredila na domácu Premier League a dvojka sa udržiavala v tempe v zápasoch európskych pohárov.

Manažér slovenského reprezentanta David Zíka v rozhovore pre Pravdu uviedol, že v prípade Dúbravku to nemusí platiť, ale Slovák sa určite šance v bránke slávneho anglického klubu dočká.

Či to bude už v Európskej lige pred vlastnými fanúšikmi sa dozvieme vo štvrtok, zápas proti Realu Sociedad má výkop o 21:00 h.

Platy futbalistov Manchestru United Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
1. Cristiano Ronaldo - 31 002 667 eur
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #Manchester United #Martin Dúbravka