Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Slovan spustil predaj lístkov na konferenčnú ligu. Koľko zaplatíte?

ŠK Slovan sa v Európskej konferenčnej lige na Tehelnom poli predstaví proti litovskému Žalgirisu Vilnius (8. septembra o 21:00), švajčiarskemu FC Bazilej (13. októbra o 18:45) a arménskemu FC Pjunik (27. októbra o 21:00).

30.08.2022 16:28
2. Príjem zo vstupného Foto:
Zástupcovia Slovana veria, že fanúšikovia vytvoria takú atmosféru, ako v predkolách.
debata

Slovan začal s predajom zvýhodnených balíkových vstupeniek na všetky tri zápasy ako aj so samostatnými lístkami na jednotlivé stretnutia.

Balíková vstupenka zaručí fanúšikovi istotu rovnakého miesta na všetky tri domáce zápasy v skupine Európskej konferenčnej ligy. Cenovo je o 20 % výhodnejšia oproti kúpe samostatných zápasových vstupeniek.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Maďari vyvaľujú oči. Ferencváros sa vraj zaujíma o oporu Slovana

Držitelia permanentiek získajú k cenovo zvýhodnenému balíku ešte 20-percentnú vernostnú zľavu. Permanentkári majú predkupné právo na kúpu balíka garantované do pondelka 5. septembra do 20:00.

Cena balíkovej vstupenky sa začína na 36 eur, pre permanentkára dokonca na 29 eur. V najvyššej kategórii Premium stojí 84 eur. Cena samostatnej vstupenky vyjde v najnižšej kategórii na 15 eur, v najvyššej 35 eur.

716650322 Čítajte viac Bayern, Barca a Škriniar za stovky eur. Plzeň zverejnila ceny lístkov

„Pre fanúšikov sme pripravili výhodný balíček vstupeniek na všetky tri domáce zápasy v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy. Balíček je cenovo zvýhodnený oproti kúpe samostatných vstupeniek," povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Vstupenky na Európsku konferenčnú ligu sú v predaji online prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera klubu, alebo od piatka 2. augusta každý pracovný deň v čase od 16:00 do 20:00 na pokladnici štadióna Tehelné pole.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tehelné pole #futbal #ŠK Slovan Bratislava #vstupenky #Európska konferenčná liga