Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ohlasy: Krôčik od historickej chvíle. Mostarský sen zničili zázračné nožničky

Prečítajte si ohlasy médií na odvetný zápas play off Európskej konferenčnej ligy, v ktorom futbalisti bratislavského Slovana po veľkej dráme vyradili Zrinjski Mostar.

26.08.2022 07:58
SR šport futbal EKL play off odvety Slovan... Foto: ,
Josip Čondrič (Mostar) v penaltovom rozstrele proti Slovanu.
debata (4)

Dnevni avaz (Bosna a Herc.): Dráma v Bratislave, Zrinjski prehral so Slovanom a nedostal sa do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy.

Vo štvrtok sa takmer písala história. Hosťujúci tím bol blízko k tomu, aby sa sa dostal ako prvý z Bosny a Hercegoviny do skupinovej fázy európskej súťaže. Napokon o túto šancu prišiel, rozhodla siedma séria rozstrelu.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte viac Weiss po postupe: Ak by sme to nezvládli, boli by sme v inom koši

Dnevni list (Bosna a Herc.): Zrinjski sa nepodarilo napísať novú kapitolu futbalu v Bosne a Hercegovine. V závere predĺženia Slovan hrajúci v oslabení o vylúčeného hráča poslal Ramirez exportným gólom do penaltového rozstrelu. Ten zvládli lepšie Slováci.

Sportklub.hr (Chorv.): Zrinsjki pod vedením trénera Sergeja Jakiroviča šokujúco vypadol z Európy. Tím z Mostaru sa po vyrovnaní v predĺžení na 1:1 dostal do pozície, v akej nebol žiaden klub z Bosny a Hercegoviny.

Keď už všetci očakávali koniec, Ramirez skóroval po druhýkrát a zápas dospel do penált. V nich bol úspešnejší Slovan.

SR šport futbal EKL play off odvety Slovan Mostar BAX Čítajte aj Dráma na Tehelnom poli pre Slovan. Postup do skupiny zariadil Čavrič

Index.hr (Chorv.): Zázračné nožničky zničili Zrinjski sny a potom prišiel úder v penaltách. Mostar bol krôčik od písania histórie, no zažil šok. Fantastický gól v závere predĺženia doviedol Slovan k penaltám, v ktorých uspel 6:5.

Sport.cz (ČR): Slovan Bratislava s Jaromírom Zmrhalom a Jurijom Medveděvom v zostave zmazal manko z úvodného duelu v Mostare, v predĺžení bol však po Savičovom zásahu na pokraji vyradenia.

V nadstavenom čase však dal na 2:1 svojím druhým gólom v zápase Ramírez a slovenský šampión doviedol dvojzápas do úspešného konca po penaltovom rozstrele. V siedmej sérii rozhodol Čavrič.

Možní súperi Slovana v skupine EKL podľa košov Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
1. kôš. FC Villarreal (Špan.). (Na snímke...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Zrinjski Mostar