Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude vypredané? Slovan ráta predané lístky na Olympiakos v tisíckach

ŠK Slovan Bratislava už predal na štvrtkovú odvetu 3. predkola futbalovej Európskej ligy s Olympiakosom Pireus (20.30 h) takmer 12.000 vstupeniek.

08.08.2022 20:28
Ohlasy Slovan Foto:
Momentka zo zápasu Olympiakos - Slovan.
debata

Hráči úradujúceho slovenského majstra remizovali v Grécku 1:1 a v domácom prostredí zabojujú o postup do play off.

"Čaká nás ťažký súper, ktorý v prvom zápase nebol v takej pohode ako pred rokom. V odvete to však možno bude o to ťažšie. Rád by som pozval ľudí, aby nás prišli podporiť.

Na zápase s Ferencvárosom boli vynikajúci, žiaľ, s nešťastným koncom. Dáme do toho všetko a budeme bojovať o postup," povedal tréner Vladimír Weiss st. na tlačovej konferencii po nedeľňajšom fortunaligovom súboji so Skalicou, v ktorom sa „belasí“ naladili víťazstvom 3:0.

Ján Kocian Čítajte viac Choď do kelu, arrivederci! Naštvaný Kocian vyhodil z tímu legionára

Slovan spustil už v piatok online predaj vstupeniek na domácu odvetu. Od pondelka je súbežne spustený aj predaj na pokladniciach štadióna Tehelné pole. Už cez víkend klub evidoval veľký záujem o vstupenky.

"V tejto chvíli sa blížime k počtu 12.000 vstupeniek. V tomto počte sú zahrnuté predané vstupenky, ktorých je niečo cez 10.000, a taktiež bezplatné vstupenky pre deti do 14 rokov do C-sektora.

Tešíme sa, ako rýchlo fanúšikovia zareagovali a prakticky hneď po spustení predaja začali postupne vypredávať Tehelné pole.

Ak tento trend vydrží, budeme môcť podobne ako naposledy ohlásiť vypredané hľadisko. Aj preto odporúčame fanúšikom, aby neváhali. Vstupenky sa rýchlo míňajú," povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka v tlačovej správe.

Najbizarnejšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Na tomto štadióne hráva miestny Voždovac...
debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Olympiakos Pireus