Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Majster neskladá zbrane. Slovan zareagoval na tvrdý trest od UEFA

Slovenský klub mal podľa rozhodnutia Európskej futbalovej únie (UEFA) zaplatiť za správanie priaznivcov v Budapešti pokutu 40-tisíc eur a zavrieť celý sektor C pre odvetu s Olympiakosom Pireus.

04.08.2022 12:29
Slovan, Ferencváros Foto: ,
Fanúšikovský tábor Slovana v Budapešti.
debata (1)

S týmto rozhodnutím sa však vedenie slovenského futbalového majstra nechce zmieriť. Preto sa v súvislosti s trestom obrátil na Športový arbitrážny súd v Lausanne.

Práve preto ešte Slovan nespustil predaj na odvetný zápas 3. predkola Európskej ligy proti Olympiakosu Pireus, ktorý sa hrá na budúci štvrtok.

kmotrík Čítajte viac Jedna z posledných kvapiek. Kmotrík po Ferencvárosi zvažuje predaj Slovana

Na najbližšom domácom zápase v európskych pohároch mal Slovan tiež umiestniť do uzavretého sektora transparent s logom UEFA a nápisom #NoToRacism (Nie rasizmu).

Slovan bol tiež informovaný o tom, že musí zaplatiť aj 25.000 eur za vhadzovanie predmetov a 13.000 eur za použitie pyrotechniky. „Predpokladáme, že predaj vstupeniek na odvetu by mohol byť spustený v piatok v popoludňajších hodinách,“ informoval Slovan na svojej oficiálnej stránke.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
Najväčšie hviezdy Olympiakosu Pireus Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
10. Tomáš Vaclík - Česko * Hodnota hráča: 4 000...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #UEFA #Európska liga #ŠK Slovan Bratislava