Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Skandovanie Putinovho mena? Šéf Fenerbahce Ukrajincov nepotešil

Odvetný zápas Ligy majstrov medzi Fenerbahce a Dynamom Kyjev (1:2) vzbudzuje kvôli chorálu na adresu ruského prezidenta Vladimíra Putina vášne.

30.07.2022 21:27
669095554 Foto:
Prezident Fenerbahce Ali Koc.
debata (20)

Prezident futbalového klubu Fenerbahce Ali Koc sa pre turecký denník Milliyet vyjadril, že istanbulský klub nemá v úmysle ospravedlniť sa Ukrajincom za skandovanie ich fanúšikov na adresu ruského prezidenta Vladimira Putina počas zápasu proti Dinamu Kyjev.

Fenerbahce a Dynamo Kyjev sa stretli v stredu v Istanbule v odvetnom zápase 2. kola kvalifikácie Ligy majstrov a tím z Ukrajiny postúpil po víťazstve po predĺžení. Európska futbalová únia (UEFA) začala vyšetrovanie proti Fenerbahçe kvôli správaniu jeho fanúšikov.

„Nebudeme sa Ukrajincom ospravedlňovať. Po nevhodných vyjadreniach veľvyslanca Ukrajiny sa nám musí ospravedlniť on,“ povedal Koc.

Veľvyslanec Ukrajiny v Turecku Vasyl Bodnar uviedol, že je smutné, že fanúšikovia Fenerbahçe podporili vraha a agresora. „Futbal je férová hra, Dinamo bolo silnejším tímom. Je smutné počuť, že fanúšikovia Fenerbahce podporujú vraha a agresora, ktorý bombarduje našu krajinu,“ napísal Bodnar na Twitteri po zápase na štadióne Ulker.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #liga majstrov #fenerbahce #Dynamo Kyjev