Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kedy prídu do Bratislavy obávaní fanúšikovia Fradi? Vieme čas aj miesto

V stredu podvečer dorazia na odvetu 2. predkola Ligy majstrov medzi Slovanom a Ferencvárosom aj stovky priaznivcov z Maďarska. Koľko ich príde?

27.07.2022 10:24
Ferencváros, fanúšikovia Foto:
Futbaloví fanúšikovia Ferencvárosu Budapešť.
debata (7)

Organizátor zápasu, čiže ŠK Slovan Bratislava, musí podľa pravidiel UEFA poskytnúť hosťujúcemu klubu päť percent z kapacity štadión. Tá je pre odvetný duel 21 500 miest – Ferencváros tak mal mať k dispozícii 1075 vstupeniek.

Priaznivci Fradi, skupina FTC Fanatics, zverejnila v utorok večer pokyny pre svojich priaznivcov pred odchodom do slovenskej metropoly. „Fanúšikovia. Stretneme sa zajtra presne o 13:00 na železničnej stanici Keleti. Pôjdeme spolu špeciálnym vlakom,“ cituje z pokynov portál nb1.hu.

„V Bratislave prídeme na železničnú stanicu približne o 17:15 h., zraz tu budú mať aj tí, ktorí prídu autom. Každý si bude môcť uplatniť poukážky na lístky a nechať tu autá,“ píše sa v oznámení. Zo stanice Nové Mesto majú byť všetci odvezení autobusmi až pred Tehelné pole.

Koľko môže Slovan zarobiť v európskych pohároch Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Za každý odohraný dvojzápas v predkolách...

V závere pokynov sú pridané varovanie, aby Fradi nepožívali pyrotechniku po vystúpení z vlaku a ani počas zápasu. „Dávajte pozor na seba a na druhých, neprichádzajte v neprijateľnom stave a vyhýbajte sa provokáciam,“ napísali FTC Fanatics.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba