Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ešteže nezakázali sex! Maďari reagujú na zákaz alkoholu v Bratislave

Už v stredu sa hrá odveta 2. predkola Ligy majstrov medzi Slovanom a Ferencvárosom. U našich južných susedov riešia sobotňajšie rozhodnutie Nového mesta.

24.07.2022 14:00
Slovan, Ferencváros Foto: ,
Tigran Barseghyan (hore) v tvrdom súboji s hráčom Ferencvárosu Eldarom Čivičom.
debata (12)

Mestská časť, v ktorej sa nachádza Národný futbalový štadión rozhodla, že predaj, podávanie aj požívanie alkoholických nápojov sa zakazuje v prevádzkach aj na verejných plochách. A to od stredy 12.00 h do štvrtka 6.00 h.

V nedeľu informáciu prebrali viaceré maďarské médiá s tým, že portál nso.hu informoval, že bezpečnostné zložky pripravujú na stredajší duel tvrdé opatrenia.

Vladimír Weiss starší. Čítajte viac Tréner Weiss o útočníkoch Slovana: Neberú plat za pekné autá

Na Nemzeti Sport sa ohľadom toho spustila búrlivá diskusia fanúšikov. „Ešte šťastie, že to bude len alkohol a nie zákaz sexu,“ napísal diskutér s menom Inteligent.

„Kým tam prídeme, budeme opití, nebojte sa chlapcí,“ uviedol Feczi21. Každopádne väčšina diskutérov verila, že sa odvetný duel Ligy majstrov zaobíde bez konfliktných situácii, ktoré by pripomenuli rok 1992.

Zápas Slovan - Ferencváros z roku 1992 Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Zákrok proti nespratným maďarským fanúšikom...

Podľa prognózy jedného z diskutujúcich sú šance na postup Ferencvárosu nie viac ako 20-percentné. „Vďaka taktickejšiemu a lepšiemu trénerovi a výsledku z prvého zápasu.“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ferencváros #liga majstrov vo futbale