Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mestská časť rozhodla. Toto fanúšikov pred Ferencvárosom nepoteší

V okolí Národného futbalového štadióna bude pred i po stredajšej odvete 2. predkola futbalovej Ligy majstrov medzi Slovanom a Ferencvárosom platiť zákaz alkoholu.

23.07.2022 15:34
Ferencváros, Slovan Foto: ,
Momentka z prvého zápasu - na snímke Juraj Kucka a Stjepan Lončar.
debata (2)

Rozhodla o tom mestská časť Bratislava-Nové Mesto, na území ktorej sa štadión nachádza. Predaj, podávanie i požívanie alkoholických nápojov sa v prevádzkach a na verejných plochách zakazuje v termíne od stredy (27. 7.) od 12.00 h do štvrtka (28. 7.) do 6.00 h.

autobus Slovan new Čítajte viac Z kríkov hodil kameň do autobusu Slovana. Maďar spoznal trest

„Zákaz platí pre vymedzené územie ohraničeného ulicami Tomášikova (obojstranne) od Vajnorskej po Trnavskú cestu, Trnavská cesta od križovatky Tomášikova – Trnavská cesta po Trnavské mýto (vrátane), Vajnorská ulica (obojstranne) z Trnavského mýta po križovatku Vajnorská – Tomášikova, a v priestoroch Národného futbalového štadióna – Tehelné pole,“ spresňuje starosta Rudolf Kusý vo vydanom rozhodnutí.

Na odvetný duel 2. predkola prestížnej futbalovej súťaže, ktorý sa v stredu začne o 20.30 h, sa pripravuje aj mestská a štátna polícia.

Najdrahší futbalisti v zápase Ferencváros - Slovan Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Xavier Mercier - Ferencváros
Hodnota...

"V uplynulých dňoch sa uskutočnilo viacero spoločných bezpečnostných porád,“ potvrdila Barbora Krajčovičová z Mestskej polície Bratislava (MsP).

Na bezpečnosť a poriadok bude dozerať zvýšený počet policajtov, o podrobnostiach pripravovaných opatrení budú policajti ešte informovať. Fanúšikov už teraz vyzývajú na pokojné a nenásilné správanie sa a dodržiavanie verejného poriadku. V úvodnom stretnutí zvíťazil Slovan 2:1.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #slovan #liga majstrov #Ferencváros